ALL-INCLUSIVE

Få en komplet markedsføringspakke med alt samlet ét sted!

DIN ALL-INCLUSIVE 360 PAKKE

All-Inclusive 360 markedsføring hos HeimdallNordic sikrer dig en total strategi og rød-tråd igennem din komplette markedsføring. Med All-inclusive 360 markedsføring hjælper vi dig med alt indenfor din digitale markedsføring såsom: SEO, Linkbuilding, Content, Facebook Ads, Google Ads/Shopping, e-mail-marketing, affiliate, konverteringsoptimering og hjemmeside udvikling.

Eller oversat så alle kan forstå det – Vi samler hele din virksomheds online markedsføring ét sted og varetager alle dine platforme til én fast pris! Overlad din markedsføring til os og sammen finder vi den bedste vej til få dig til tops. Du skal bare bruge din tid på det, du er bedst til og som skaber mest værdi for din virksomhed!

All-Inclusive 360 1

INGEN BIDNING
ELLER ANDEN
SALGSGAS

Med vores All-inclusive 360 markedsføring har du ingen binding. Punktum. Du kan altid opsige vores samarbejde med løbende måned + én måned – hvis du ikke er tilfreds, eller bare vil prøve noget andet! Det eneste mén er, at du betaler for 1 måned + den ene måneds opsigelse, men du får til gengæld også den første måned gratis til en værdi af 15.000 kr., hvilket svarer til 18 timers arbejde kvit og frit.

HVORFOR SKAL DU OVERVEJE
ALL-INCLUSIVE 360 MARKEDSFØRING?

Der er rigtig mange grunde til hvorfor, at du skal vælge en All-Inclusive markedsføringsløsning; nok flere end du gider at bruge tid
på at læse. Her får du så i stedet et par stærke bullet-points:

  • Du sikrer, at alle kanaler er aktive og dermed maksimerer din indtjening, markedsføring og branding
  • De fleste har pakker, der kun dækket ét område f.eks. SEO, Facebook Ads eller Google Ads, men glemmer de andre kanaler
  • Én rød tråd og én komplet gennemført marketingstrategi for din virksomhed – Det giver dig mindre bøvl, sved på panden og et bedre afkast!
  • Det er billigere for dig, samt det sikrer, at der er et bedre sammenspil – Du slipper for flere marketingbureauer og abonnementer
  • Vi laver en løbende prioriteret indsats på de kanaler, der har de lavest hængende frugter
  • Vi ligger en komplet og total strategi – Du godkender – Vi eksekverer
  • Langt bedre afkast af din investering

Hvis ikke det var overbevisende nok – Så har vi et par hundrede cases på samvittigheden og 9/10 kunder bliver hos os over 18 måneder. Derudover har vi ingen lange bindinger eller latterligt salgsgas.

HVAD FÅR DU MED I DIN ALL-INCLUSIVE 360 MARKEDSFØRING

Vores priser på All-inclusive markedsføring starter fra 10.000 kr. om måneden og afhænger af en fælles sparring, ambitioner og den ønskede indsats og vækstrejse.

SEO

Hastighed
Intern Linkstruktur
Metatags & Title Descriptions
SEO Tekster
Linkbuilding

WEB UDVIKLING

Konverteringsoptimering
Hjemmesideudvikling
Hastighedsoptimering
Landingpages
Vedligeholdelse & Opdatering

GOOGLE ADS

Konverteringssporing
Søgeannoncer
Display Annoncer
Google Shopping (webshop)

FACEBOOK ADS

Konverteringssporing (Pixel)
Remarketing
Analyse af kundesegmenter
Udarbejdelse af grafik, video & Content
Udarbejdelse, optimering og vedligeholdelse af annoncer

EMAIL MARKETING

Effektiv, og komplet e-mail automations
Nyhedsbreve
Transaktionelle e-mails
Optimering af e-mailkampagner

FANTASTISK SERVICE

Vi hjælper desuden med meget mere, end hvad du ser her! Du får ekstra værdi udover dette. F.eks. kan vi hjælpe med affiliate markedsføring, trafikgenererende kanaler som Kelkoo, Pricerunner mv. herudover altid fri hjælp og sparring.

LAD OS TAGE EN SNAK

HELT UFORPLIGTENDE