KICKSTART DIN COACHING KARRIERE

Coaching 1

VI KICKSTARTER DIN COACHING KARRIERE

Vi arbejder med mange dygtige coaches i mange forskellige discipliner, og vores erfaring er et solidt grundlag for din succes. Har din coaching-virksomhed brug for et friskt pust og nye ideer? Lad os tage føringen og ansvaret for dine leads og dit website. Der hvor dit behov er, finder vi en skræddersyet løsning.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, og vi sørger for solid rapportering og transparenthed i alt, hvad vi laver. Vi inddrager dig hele vejen og sørger for at være selvkørende, når vi sammen har fundet en rød tråd i samarbejdet.

Coaching er mange industrier og discipliner, hvad enten du er i fitness eller personlig udvikling, og derfor laver vi den helt rette løsning til netop dit behov.

VI HJÆLPER DIG

Vi bistår med en solid række discipliner med alt indenfor webdesign og hosting til annoncering på de sociale medier.

Coaching 2

NY HJEMMESIDE

Har du brug for en ny hjemmeside? Vi bistår med en visuelt slående og stilren ny side til dig. Dine kunders førstehåndsindtryk styres af dit website, og derfor skal det være både funktionelt og moderne men ligeledes fremstå professionelt. Her får du en rigtig god pris hos os som coaching-kunde. Vi har desuden mulighed for at hoste dit website på din helt egen dedikerede server hos os.

Coaching 3

FACEBOOK MARKETING

Facebook er et utroligt effektivt værktøj og medie til at indsamle leads og komme ud med dit budskab. Platformen er dynamisk drevet, så dit indhold skal derfor være kvalitetsbevidst, informativt og retvisende for at opnå solide resultater. Vi opsætter dine kampagner, så de spiller sammen med dit website med tracking og retarketing og sørger for din pixel er sat korrekt op.

Coaching 4

GOOGLE MARKETING

Ønsker du at annoncere på Google med dit coachingvirksomhed på specifikke søgeord, hjælper vi dig med en komplet gennemgang af din nuværende opsætning, hvis du allerede er i gang, men vi hjælper dig også med opsætning af en helt ny konto. Du får komplet søgeordsanalyse og konkurrentsammenligning, samt en strategi til, hvordan du opnår den laveste klik-pris. Vi hjælper dig ligeledes i gang med Youtube ads, hvilket også er utroligt effektivt for coaches.

Coaching 5

SEO

Vi sørger for, at du opnår solid organisk trafik over en stabil periode, der fremstår professionel og er effektiv hos Google. Her får du søgeordsanalyser, som danner grundlag for en effektiv seo-strategi, så du kommer op på dine søgeord og får organiske leads gennem Google. SEO er en meget kostvenlig og bæredygtig løsning, for mindre virksomheder og coaches, der starter blidt ud.

BERING & SØGAARD

Bering & Søgaard stod som personlig coaching virksomhed overfor en markant ekspandering online. Vi har hjulpet dem med en nye webshop i moderne design og annoncering på betalt og organisk niveau, hvor vi nedbragte Facebook lead-priser med flere hundrede procent og fik bedre kvalitet af leads. Vi skabte ligeledes markant fremgang i de organiske placeringer på udvalgte coaching-søgeord i høj relevans.

Jeppe Søgaard

Indehaver af Bering & Søgaard

“Heimdall Nordic har sørget for, at vi nu oplever langt større besøgstal på vores website, hvor de har lavet en ny webshop til os, der konverterer og rådgivet os om online handel. De har udvist stor dedikation fra dag et.

5/5

DIVERGE FITNESS

Diverge Fitness kom til os for at prøve, om vi kunne udnytte deres kommende challenge best muligt og skaffe en masse leads. Her overgik vi deres kapacitet med så mange Facbeook leads, at virksomheden måtte hyre flere sælgere. Vi har ligeledes guided dem med teknisk opsætning af tracking på Google og Facebook samt website optimeringer.

Daniel Andreas Lazar

Indehaver af Diverge Fitness

Vi efterspurgte flere leads… og det kan jeg love dig for at vi fik! Vi får faktisk så mange leads lige nu – pga. det spitzenklasse-stykke arbejde Heimdall Nordic har udført – at vi har brug for at ansætte flere sælgere. Dét et problem, men et luksus-problem. 5/5 herfra

5/5

FIND BALANCEN

Amanda er en superdygtig coach, som ønskede endnu en salgskanal udover sit setup. Her lavede vi en solid coaching-side, hostet hos os, til lead genering via Facebook. Her generede vi over i gennemsnit 100 leads om måneden via Facebook annoncering.

Amanda Nedergaard

Indehaver af Findbalancen

5/5

Rafn fitness

Thomas kom til os med et ønske om et nyt lækkert design til hans personlig coaching hjemmeside. Vi fik frie tøjler til at lave en funktionel og flot ny hjemmeside, bygget til konvertering og med minimal vedligeholdelse.

Thomas Rafn

Indehaver af Rafn Fitness

5/5

ROSENDAHL COACHING

Vi fik til opgave at skulle lave en ny hjemmeside ud fra hendes gamle, og dette gjorde vi lynhurtigt samt med integration til hendes leadsværktøj og med hosting.

Sandra Rosendahl

Indehaver af Rosendahl Coaching

5/5

Vores klienter og deres resultater er det bedste bevis på, at vores metoder fungerer. Men vi har også modtaget adskillige priser og ros fra medierne og vores kolleger.

et uddrag af coaching sider

Screenshot of rafnfitness.dk
Screenshot of sandrarosendahl.com
Screenshot of findbalancen.nu
Screenshot of beringsoegaard.dk
Screenshot of finddinpassion.dk
Screenshot of passioneret.dk
Screenshot of udnytditpotentiale.dk
Screenshot of taenkdigtilresultater.dk

SKAL VI KICKSTART DIN COACHING DRØM?

Kontakt os for en helt uforpligtende samtale.

Kontakt

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser