GOOGLE ADS

Lad være med at spilde dine marketing kroner på annoncering der ikke skaber salg. Vi hjælper dig med at konvertere og få flere købende kunder!

Derfor er Google Ads Vigtigt

Google har over 246 millioner unikke besøgende, 3,5 milliarder daglige interaktioner og et anslået investeringsafkast på 700%. En ting er stensikkert – din målgruppe søger på Google og derfor skal du være synlig på bedst mulige vis!

Vi hjælper dig med at udarbejde og effektivisere Google Ads kampagner, så du kan nå bedre ud til dine nuværende målgrupper men også til helt nye målgrupper der måske ikke er opsat annoncering til. Om du skal nå ud til B2B eller B2C hjælper vi dig med at ramme de rigtige målgrupper med effektiv Google Ads kampagner – fordi over 90% af danskerne bruger Google som søgemaskine!

Med Google Ads betaler du kun for de kliks din annoncering fører til og du skal som udgangspunkt derfor ikke betale for målgrupper der ikke har form for interesse i dit produkt, din service eller din virksomhed.

VÆLG DIN FORETRUKNE LØSNING

Google Annoncering 1

GOOGLE ANNONCERING

LILLE
5.000 Kr./md.
+20% ad spend fee*
Google Annoncering 1

GOOGLE ANNONCERING

MELLEM

10.000 Kr./md.
+20% ad spend fee*
Google Annoncering 1

GOOGLE ANNONCERING

STOR

15.000 Kr./md.
+20% ad spend fee*
google-ads-heimdall-nordic

HVORDAN FUNGERER GOOGLE ADS?

Google Ads, også tidligere kaldet Google Adwords, er et annonceringssytem der hjælper dig med at nå ud til relevante målgrupper som er interesseret i din virksomhed eller dit produkt. Når en bruger søger efter et specifikt søgeord eller søgefrase, der er relevant for dit produkt eller service, vil Google vise din annonce og på den måde kan brugeren blive konverteret til din kunde.

Men det er desværre ikke så sort/hvid at man blot opstiller en annonce kampagne og så brager det bare ind med nye kunder. Gid det var så vel dog, hvem ville ikke ønske det? Ligesom med næsten alt andet kræver det at man ved hvad man laver, at man kan lægge den rigtige strategi samt at man kan finde ud af at optimere ud fra data. Der er ingen tvivl om at jo stærkere og mere konkrete din kampagne strategi er, desto flere kliks genereres der og det giver mulighed for at erhverve nye kunder.

Af den årsag er Google Ads blevet mere populær blandt virksomheder. Du betaler nemlig kun når en bruger klikker sig ind på annoncen, som også kaldes PPC (pay-per-click). Google Adwords er en effektiv måde, at få en mere koncentreret trafik af kunder ind på din hjemmeside eller webshop, når de søger efter de produkter og services, som du tilbyder. Med Google Ads kan du bl.a. øge webtrafik, antal telefonopkald og antal butiksbesøgende.

SUCCES MED ADS PÅ ALLE PLATFORMER

Google Ads giver dig mulighed for at oprette og dele rettidige annoncer til din målgruppe til søgninger på både telefon og computer. Det betyder, at din virksomhed vil dukke op på søgemaskinens resultatside (SERP) i det øjeblik, at dine ideelle kunder leder efter produkter/services, som matcher dem du tilbyder via Google søgninger.

På den måde rammer du din målgruppe, når det giver mening for dem at møde dine annoncer. Annoncer kan samtidig komme fra flere forskellige kanaler herunder Youtube, blogs og Google Displaynetværk.

Over tid hjælper Google Adwords dig med at analysere og forbedre disse annoncer for at nå ud til flere personer, så din virksomhed når alle jeres betalte kampagnemål. Uanset størrelsen på din virksomhed eller dine tilgængelige ressourcer, kan du skræddersy dine annoncer, så de passer til dit budget.

Google Ads giver dig mulighed for at holde dig inden for dit månedlige loft og endda pause eller stoppe dine annonceudgifter til enhver tid hvis ikke de giver mening længere.

Hvad er Google Adwords?

Tilbage i år 2000 begyndte Google at sælge annoncepladser i deres søgeresultater. Det vil altså sige, at de gav virksomheder muligheden for at betale for at få deres hjemmesider til at lande i de bedste placeringer af søgeresultaterne. Hvis du søger på et ord, eller en sætning, som en virksomhed har investeret i gennem Google Ads, vil det øverste der dukker op i søgeresultaterne altså være denne virksomheds reklame. Med andre ord er Google AdWords altså en metode, hvor man kan placere sig i toppen af søgeresultaterne på specifikke nøgleord, hvis man vil betale for dette.

Google Annoncering 4

Google Ads er betalt online annoncering

Hvis du vil gøre brug af Google Ads er det helt gratis at oprette en Google Ads-konto. Det er herfra du skal opsætte dine annoncekampagner, hvor du byder på de søgeord, du finder relevante for din hjemmeside -dit produkt – eller din service. Selve oprettelsen af din konto er altså gratis på Google AdWords, men man skal betale for at få trafik til sin hjemmeside gennem Ads-kampagner. Det vigtigste element af en Google Ads-kampagne er klikpriser (CPC). En klikpris er det du skal betale for hver eneste gang en bruger klikker sig ind på din hjemmeside vi annoncen. Hvor høj klikprisen er, kommer an på mange forskellige faktorer. Det er f.eks. hvor relevant Google vurderer annoncen til at være og kvaliteten af indholdet på landingssiden af annoncen. Derudover er en stor faktor også hvor høj konkurrencen om det specifikke søgeord er. En høj konkurrence om søgeordet vil naturligvis resultere i højere klikpriser.

Google Ads’ klikpriser ændrer sig altså løbende. Derfor er dét at køre kampagner på Google Adwords heller ikke nogen simpel opgave – det kræver enormt meget disciplin og at man kontinuerligt tjekker op på sine kampagner, vurderer om de skal lukkes ned eller fortsætte, samt justerer sine bud på klikpriserne, så man hele tiden får den højest mulige fortjeneste. Klikpriser er meget forskellige fra industri til industri og det er naturligvis også meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, om en klikpris er god eller dårlig. Om en klikpris er god, kommer an på flere forskellige faktorer: Hvad er dækningsbidraget på et typisk salg? Hvor mange klik skal der til, før at du generer et salg? Hvor meget tjener du på en konvertering? Alt dette spiller en kæmpe rolle når det kommer til at skulle vurdere om en klikpris er god.

Guide: Sådan laver du en Google Ads-annonce

Som tidligere beskrevet er det første skridt i denne proces at lave en Google Ads-konto. Du skal bruge en konto til at oprette, vedligeholde og overvåge dine kampagner. Herefter skal du i gang med at oprette selve annoncen. Når man laver markedsføring gennem Google Adwords, kræver det, at man har en god forståelse for alle de forskellige tekniske online-markedsføringsbegreber. Her er en liste over de vigtigste begreber/forkortelser, som du skal kende til:

Ved oprettelse af en Google Ads kampagne er 3 elementer specielt vigtige:

Når du opretter din Google Adwords kampagne, er der tre elementer, som altid er ekstra vigtige for, om din kampagne bliver en succes eller en fiasko. De tre elementer er søgeord, annoncen og landingssiden. Det er vigtigt, at disse tre elementer er af høj kvalitet og at der er konsistens mellem dem.

Google Ads’ quality score og hvorfor denne er vigtig

En annonces quality score henviser til, hvor relevant en hjemmeside virker til at være i forhold til ens søgeord. Helt kort sagt betyder det, at jo bedre din quality score er, jo bedre vil Google også behandle din kampagne og dine klikpriser. En kvalitetsscore vurderes typisk fra en skala 1-10. Det handler naturligvis om at få så god en kvalitetsscore som overhovedet muligt, da det vil resultere i lavere priser og dermed et større afkast.

Det er muligt at lave udvidelser til Ads

Præcis lige som med andre online-systermer kommer der kontinuerligt opdateringer til Ads. De fleste opdateringer og nye features er skabt med det formål at gøre din oplevelse med at oprette annoncer nemmere, hurtigere, bedre og mindre tidskrævende. Der er nogle udvidelser på Google Ads markedet, som kan være ekstremt behjælpelige. Der findes et stort bibliotek af udvidelser, som du kan downloade og gøre brug af samt tilføje disse til aktive annoncer.

Vi håber at denne artikel hjalp dig med at få en overordnet forståelse for, hvad Google Adwords er, samt hvad der skal til, for at du kan gøre brug af fremtidige Google annoncekampagner. Ellers er du velkommen til at kontakte os!

Skal du være synlig på Google?

Jeg hjælper dig med at komme frem på de rette søgeord og sørger for at budgettet bliver brugt bedst muligt. Du behøver ikke gøre andet end at udfylde denne formular, tage en snak med mig og så kan vi gå i gang!
Google ads

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser