Hastighedsoptimering: En af de mest kritiske faktorer for at en potentiel kunde forlader din hjemmeside er loadingtiden. Er din hjemmeside ikke hastighedsptimeret og loader indenfor de anbefalde 0-1,5 sekund, kan du ende med at tabe en masse potentielle kunder, før de overhovedet har stiftet bekendtskab med selve hjemmesiden. Det ville være ærgerligt, ville det ikke? Hos Heimdall Nordic hjælper vi dig med at hastighedsoptimere din hjemmeside, så du i fremtiden ikke vil have tabt kampen om kunden på forhånd, grundet den potentielle kunder syntes din hjemmeside loadede for langsomt. Men det er ikke kun dine besøgende der vil elske en hastighedsoptimeret hjemmeside, det vil Google bestemt også!

speed test

Loader din side hurtigt og korrekt?

SEO og hastighedsoptimering går hånd i hånd. Loader din side langsomt, er det noget som vil påvirke din Google-rangering. Det er derfor meget vigtigt, at du har fokus på, hvordan din hjemmeside loader – og hvor hurtigt – da det kan koste dig dyrt med en langsom hjemmeside. Hos Heimdall Nordic kan du få en skræddersyet løsning til netop DIN hjemmeside. Med vores know-how indenfor SEO, hastighedsoptimering og konverteringsoptimering, vil du få skabt de bedste forudsætninger, for at både dine kunder og Google vil elske din hjemmeside!

fast loading

Minimer antallet af requests til dit site

Vi tilbyder hos Heimdall Nordic komprimering af HTML, CSS og Javascript, optimering af dit cache plugin, oprdyning af gammel kode på hjemmesiden, optimering af selve serveren, og meget andet! En hastighedsoptimeret hjemmeside skaber flere leads og vil give din hjemmeside en bedre konverteringsrate, da du ikke på forhånd vil miste en masse potentielle kunder, grundet et langsomt website.

File bundle

Giv dine besøgende en top tunet side

Udover at din hjemmeside vil have de bedste forudsætninger for at få flere leads, vil hele brugeroplevelsen for din hjemmesides besøgende også øges markant. Du vil med andre ord få en hastighedsoptimeret hjemmeside, som dine besøgende vil kunne navigere rundt på, uden en langsom loadingtid. Her er det vigtigt at have fokus på UX’en for dine brugere i samspil med SEO’en.

Få en velfungerende hjemmeside som dine besøgende vil elske, få flere leads, en bedre konvertering, og bedre resultater med Heimdall Nordic
Vores anbefalinger
Basale must-haves indenfor hastighedsoptimering

Vi anbefaler alle hjemmesider at de komprimerer deres billeder, således at filerne bliver mindre, og hjemmesiden derfor vil loade hurtigere. Foruden dette anbefales det at benytte sig af lazy load, hvilket indebærer at der kun loades de filer som den besøgende kigger på. På denne måde vil du med få tiltag kunne hastighedsoptimere din hjemmeside.

Udover at hastighedsoptimere din hjemmeside tilbyder vi hos Heimdall Nordic også konverteringsoptimering hvilket kan vise sig at være en meget værdifuld proces for din virksomhed at fokusere på.

finish line_katerina_limpitsouni