TEXT AUTOMATION

with advanced attributes-based AI

Fremtidens tekstarbejde

IC Robotics er fremtidens tekstarbejde og som enepartner i WooCommerce hjælper vi dig med at komme igang med hurtigt og nemt at få autogenererede tekster på dine produkter. Dette er en revolutionerende integration, der gør dit daglige driftsarbejde meget lettere og samtidigt giver kunderne hjælp ift. at vælge netop dit produkt.

IC-Robotics Woo Partner

Vi er den eneste autoriserede WooCommerce partner med IC-Robotics, som er et AI-baseret tekstforfatningsprogram, der producerer autogenerert tekst på produktsider.

Relevant tekst har aldrig været vigtigere, og det er en tidsrøver uden lige at få nok tekst på alle dine produkter. Vi har selv stor erfaring på egne shops med tekstarbejde og tiden og pengene i det, hver gang en ny produktserie skal oprettes.

Derfor er vi gået sammen med IC-Robotics, som har løst dette problem for mange webshopejere ved at automatisere processen med god og dynamisk tekst.

IC-Robotics 1
IC-Robotics 2

Naturlige tekster af høj kvalitet

IC- Robotics kører på en avanceret template af data fra din webshop. Det er denne template, vi har specialiseret os i at opsætte og udfylde. Ud fra søgeordsanalyser laver vi fundamentet for produktion af den, der skal ud på produkterne.

Der er fuld kontrol over teksterne, hvorfor du selv bestemmer hvor unik hver tekst skal være. Dette kan variere fra behov til behov.

Vi sætter en template op, der generere 400-600 ords god tekst på dine produkter på et splitsekund.

Auto-genereret indhold

Alt indhold fra IC-Robotics køres automatisk ind på dine produkter på et øjeblik. Det betyder, at får du f.eks. 10 nye produkter til en kategori, laver vi således, at teksten kommer ind automatisk på en gang.

Du og dine ansatte kan spare rigtigt meget tid ved ikke at skulle sidde og manuelt skrive produkt tekster. I skal blot sørge for, at jeres produkter har alt den data, vi skal bruge mht. egenskaber. Vi rådgiver jer heraf, så vi opnår de aftalte resultater.

IC-Robotics 3

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser