NY HJEMMESIDE?

Vi skaber en lynhurtig & responsiv hjemmeside!

Brugerne gider ikke noget bøvl!

Har du nogensinde klikket ind på en hjemmeside og tænkt ’Det kan jeg simpelthen ikke overskue!’ når du kom ind på siden? – Eller måske du aldrig nåede ind på siden. Det har vi nok alle sammen prøvet et par gange… Og så snart det sker hopper vi direkte videre til næste hjemmeside.

Vi vil have at alt er nemt; vi er blevet forvænte, dovne og kræsne hvilket man som hjemmesideejer må acceptere og tilpasse sig efter. Internettet er ikke længere nyt og spændende så derfor er vi som forbrugere, i takt med vi som individer får mere og mere travlt, begyndt at sætte utroligt høje standarder for hvad en hjemmeside skal kunne tilbyde. Den skal være lynhurtig, indeholde content der fanger øjet ( i høj kvalitet helst) og indeholde al den tænkelige information brugeren skal bruge.

Opbyggelsen af en hjemmeside kan sammenlignes lidt med et hus. Hvis fundamentet ikke er godt, vinduerne ikke er tætte og trappen mangler – så bliver du fortvivlet og skynder dig ud af huset igen. Det samme sker der når en bruger finder din hjemmeside uoverskuelig eller langsom.

Hos Heimdall Nordic Web & SEO hjælper vi dig med at opfylde dine drømme. Det betyder, at du får den hjemmeside, du ønsker samtidig med at den indeholder alt hvad en hjemmeside skal indehold for at performe 100%.

Vi vægter design og brugervenlighed højt

Den bedste hjemmeside fører dine brugere nemt igennem brugerrejsen

Det er ikke nok blot at få en masse varme leads og trafik ind på din hjemmeside. Brugerne skal også interagere med din hjemmeside og til sidst føres hen mod din salgskanal. Kan din hjemmeside ikke guide dem ordentligt vil en masse gode leads muligvis gå tabt fordi brugere synes det er for besværligt. Det er gældende ligegyldigt om det er noget de skal tilmelde sig eller din salgskanal er telefonisk.

Når vi laver en hjemmeside for dig er kundens brugeradfærd og kunderejsen i højsæde hvilket giver den bedste platform for din virksomhed.

PRISESTIMERINGER PÅ HJEMMESIDELØSNINGER

ONE PAGER

Fra 5.000 Kr. ex moms

LILLE VISITKORT SIDE

Fra 10.000 Kr. ex moms

STOR HJEMMESIDE

Fra 20.000 Kr. ex moms

FÅ EN LYNHURTIG OPTIMERET SIDE

Vi sørger for, at alle dine sider er optimeret fra top til bund og er lynhurtige. Dine besøgende skal ikke vente på, at siden loader – det skal bare ske instant! Ellers risikerer du at miste dem. Derfor har vi utroligt stort fokus på hastighed og i visse tilfælde er det noget, du bør overveje i relation til dine designønsker. Jo flere animationer og smarte gadgets på siden, desto langsommer vil den være.

Ønsker du ikke at skabe bedre konverteringer via dit website? Den skal konvertere, og den skal bare fungere!

SKAB EN EFFEKTIV KØBSREJSE​

Vi sørger for, at alle dine sider er optimeret fra top til bund og er lynhurtige. Dine Det skal være supernemt at navigere rundt på din side uanset hvem, dine besøgende er. Fokuser på call to action de rette steder og lav nogle splittests for at se, hvad der fungerer bedst for dig – dette kan meget vel skifte fra tid til anden, men ved at teste får du en god ide af, hvad der virker generelt set for din side. Så kan du efterfølgende lave mindre justeringer henad vejen, og dette er naturligvis også noget, vi hjælper med.

Har du en webshop, handler det om at skabe en købsrejse, der så kort som mulig med mersalg de rette steder, når det giver mening. Vi har i mange år arbejdet med dette på vores egne webshops og det kræver gennemgående tests ud fra nogle principper, der har vist sig at konvertere for de fleste. Alt dette gør vi for dig.

WEBSITE SIKKERHED

Husk at forebygge hacking og systemfejl på dit website. Det sker af og til, at et dårligt plugin eller en større opdatering kan ødelægge nogle ting på dit site, hvis du ikke er forsigtig. Derfor er det vigtigt at have backups – gerne flere gange om ugen af dit website og for nogle dagligt, afhængigt af sitet.

Hav også sikkerhedsforanstaltninger på plads imod hackerangreb og robotter, der crawler dit website og sender en masse requests og forsøger at logge ind med dine oplysninger. Her skal du vælge de rette foranstaltninger og pluginløsninger, som du kan stole på og som rent faktisk virker korrekt. Det hjælper vi dig med, da vi har stor erfaring med WordPress sikkerhed.

Skal din hjemmeside være præcis som du drømmer om?

Jeg tager dine visioner og gør dem til virkelighed. Min fornemmeste opgave er at sørge for din hjemmeside bliver lige som du gør og drømmer om. Så hvad venter du på? Lad os kreere noget fedt sammen!

Hjemmeside

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser