WordPress Hjemmeside

WordPress hjemmeside skræddersyet til din forretnings behov

Hos Heimdall Nordic tilbyder vi at lave en skræddersyet WordPress hjemmeside til alle dine behov og ønsker i en enkelt sides design og layout. Vi udvikler og opbygger hjemmesider efter SEO kunstens regler og mobile first, med fokus på et hastighedsoptimeret design der skaber leads og en god brugervenlighed for dine besøgende på hjemmesiden. I nutidens digitale verden er det blevet uundværligt at have en flot grafisk og hastighedsoptimeret hjemmeside. Det kan være du bruger en masse penge på at markedsføre dine produkter og din virksomhed, men er din hjemmeside ikke optimeret optimalt, vil din konverteringsrate ligge langt under det potentiale der er i forhold til hvis din hjemmeside er korrekt opsat efter SEO kunstens regler med fokus på brugervenlighed, hastighedsoptimering og konverteringsoptimering.

Har du en webshop, tilbyder vi hos Heimdall Nordic sammen med udvikling af en WordPress hjemmeside, også shopsystemet WooCommerce med opsætning af produkter og hvad dine ønsker og behov ellers måtte indebære. Vi har foruden nogle dygtige hjemmeside udviklere også samlet de bedste tekstforfattere, så vi foruden at udvikle en komplet hjemmeside, også kan levere tekstforfatning til din hjemmeside, produkttekster og hvad du ellers kunne ønske dig.

wordpress
product teardown
En velfungerende og hurtig hjemmeside øger din omsætning

Vigtigheden af at have en velfungerende og hurtig hjemmeside er alfa omega i nutidens digitale verden. Du mister i gennemsnit 70-80% af dine besøgende på din hjemmeside hvis de finder den langsom, eller besværlig at navigere rundt på. Hos Heimdall Nordic tilbyder vi alt fra udvikling af hjemmeside, til analyse, hastighedsoptimering, konverteringsoptimering og splittest. I modsætning til mange andre udbydere på markedet har vi en fast timepris, en meget høj fleksibilitet, og har fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

Derfor er det altid vigtigt at din hjemmeside altid spiller 100%. Med dette indebærer det at, hjemmesiden er opsat efter alle SEO bogens regler, har fokus på mobile first, og ikke mindst er så hurtig som overhovedet mulig. På denne måde skaber du de bedste forudsætninger for at blive fundet på Google, samtidig med at dine besøgende får den bedst mulige oplevelse på din hjemmeside.

Vi er hos Heimdall Nordic altid friske på en uforpligtende snak om jeres ønsker, behov og mål således vi sammen kan klarlægge en strategi og potentialevurdering af de resultater et samarbejde imellem din virksomhed og Heimdall Nordic kan skabe.

Heimdall Nordic – Specialister indenfor konverteringsoptimering

Har du en masse trafik inde på din hjemmeside, men konverteringsraten er ikke som den ønskes? Så vil en hjemmesideanalyse fra Heimdall Nordic med mulighed for efterfølgende konverteringsoptimering være lige dét din virksomhed mangler, for at kunne øge salget hos din eksisterende trafik.

Nogle gange er det de helt små og enkle ting der kan gøre en kæmpe forskel for brugeroplevelsen inde på din hjemmeside. Men det er ikke altid lige let at finde frem til hvad fungerer, og hvad gør ikke? Derfor er det meget vigtigt, at man løbende splittester flere alternativer på hjemmesiden, således den altid er up to date, giver den mest optimale brugeroplevelse, og performer bedst muligt.

Få et layout og grafisk design der konverterer
Det er meget vigtigt at din virksomhed kender din / dine målgrupper så godt som overhovedet muligt. Med indsigt i din målgruppes behov og ønsker, kan du igenenm et skræddersyet layot og grafisk design påvirke deres brugeradfærd til din fordel, og få dem til at agere på hjemmesiden som du ønsker. Ingen bryder sig om en rodet hjemmeside der ikke har et flot grafisk design, hverken dine kunder eller google, da det højest sandsynligt vil få dine potentielle kunder til at forlade din hjemmeside, og bounce raten for hjemmesiden derfor vil blive meget høj.

Det er her Heimdall Nordic kommer ind i billedet – Med en analyse af din nuværende hjemmeside og indsigt i din målgruppes adfærd, er det muligt at skabe de bedste forudsætninger for, at dine potentielle kunder vil blive på din hjemmeside, og vil bevæge sig rundt på din hjemmeside som du ønsker de skal. Tag fat i os allerede i dag til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at optimere din hjemmeside, og lad os sammen løfte din omsætning til et nyt niveau.

Data points
questions
Hvorfor skal du vælge Heimdall Nordic som din fremtidige samarbejdspartner?
  • Ingen binding – Kun faste timepriser 600 kr. ex moms
  • Resultater skabt i en gennemsigtig proces
  • Du tilknyttes en personlig rådgiver og kontaktperson
  • Agilitet og fleksibilitet som ingen andre på markedet
  • Du bliver ikke bare en kunde blandt mange andre