hjemmeside

Skab en lynhurtig & responsiv hjemmeside!

hjemmeside

Skab en lynhurtig & responsiv hjemmeside!

hjemmeside i dit personlige design

Vi hjælper dig med at skabe det helt rette visuelle udtryk til dit behov. Når du står og skal have en ny hjemmeside, kan det være svært at overskue, hvordan den skal sættes op, og hvad den skal indeholde.

Det er vigtigt at tage højde for synlige faktorer såsom billedtype/kvalitet, tekstmængde/kvalitet, simpelt eller avanceret layout, landingssider, responsivitet på mobil og tablet og meget mere. Dertil kommer også de bagomlæggende faktorer med hastighed og performance, og dette håndterer vi for dig.

Hos HeimdallNordic sælger vi drømme. Det betyder, at du får den hjemmeside, du ønsker og at den ikke mindst konverterer godt og gør, at du kan udleve dine drømme. Din hjemmeside, hvad enten det er et visitkort eller en webshop, er dit ansigt udadtil og for mange mennesker deres levebrød.

Derfor skal det bare spille fra starten af, så det hele kører så nemt som muligt. Du skal nemlig bare fokusere på de ting, du er dygtig til – virksomhedsdriften.

Hjemmeside løsninger | 1-3

Onepager

Eksempel pris: fra 2500 Kr.

 • 1 landingsside
 • Simpelt layout
 • Responsiv på mobil & tablet
 • Hastighedsoptimeret
 • SEO integration
 • 1 revision
 • Du ejer det hele

Lille visitkort side

Eksempel pris: fra 3500 Kr.

 • Alt fra løsning 1
 • 3 landingssider*
 • Galleri integration
 • Basal SEO opsat *
 • Basalt layout
 • Integrationer (booking etc.)
 • 1 revision
 • Du ejer det hele

Stor hjemmeside

Eksempel pris: Fra 10000 Kr.

 • Alt fra Løsning 2
 • Mere detaljeret layout
 • Fra 5 landingssider*
 • Integration til eksterne systemer
 • 1 revision
 • Du ejer det hele

Få dine ideer til at genere leads

Det er vores job at tage din vision og ideer og sørge for, at de genererer leads bedst muligt. Alt kan lade sig gøre. Hør hvad vi kan gøre for dig.

hvad vægter du ved hjemmesiden?

Vi arbejder ud fra et blankt canvas efter dine ønsker. Du får desuden indsigt i best practice og hvordan dine ønsker kan tilpasses til at konvertere bedre online, end hvad du oprindeligt havde troet muligt. Vi kan hjælpe med større websites såvel som mindre sites.

web design
Hjemmeside 1
Hjemmeside 8

få en lynhurtig optimeret side

Vi sørger for, at alle dine sider er optimeret fra top til bund og er lynhurtige. Dine besøgende skal ikke vente på, at siden loader – det skal bare ske instant! Ellers risikerer du at miste dem. Derfor har vi utroligt stort fokus på hastighed og i visse tilfælde er det noget, du bør overveje i relation til dine designønsker. Jo flere animationer og smarte gadgets på siden, desto langsommer vil den være.

Ønsker du ikke at skabe bedre konverteringer via dit website? Den skal konvertere, og den skal bare fungere!

Skab en effektiv købsrejse


Det skal være supernemt at navigere rundt på din side uanset hvem, dine besøgende er. Fokuser på call to action de rette steder og lav nogle splittests for at se, hvad der fungerer bedst for dig – dette kan meget vel skifte fra tid til anden, men ved at teste får du en god ide af, hvad der virker generelt set for din side. Så kan du efterfølgende lave mindre justeringer henad vejen, og dette er naturligvis også noget, vi hjælper med.

Har du en webshop, handler det om at skabe en købsrejse, der så kort som mulig med mersalg de rette steder, når det giver mening. Vi har i mange år arbejdet med dette på vores egne webshops og det kræver gennemgående tests ud fra nogle principper, der har vist sig at konvertere for de fleste. Alt dette gør vi for dig.

content
Hjemmeside 9

vi mestrer gutenberg blocks

Gutenberg blocks er udviklet af WordPress selv og vil være fremtiden indenfor deres CMS system. Det betyder, at du slipper for den tunge og ofte dårlige kode fra builders såsom Elementor, Beaverbuilder, Bakery Builder og mange andre, som ellers er meget nemme at arbejde i men utroligt tunge for systemet og noget sværere at hastighedsoptimere til tops.

Derfor gik vi over til Gutenberg Blocks, som er lavet i let kode, der taler 100% sammen med WordPress selv. En anden fordel ved at arbejde i blocks er, at du kan skifte blocks nemt uden at miste koden/indholdet deri. Builders som Elementor og Flatsome har deres egen kode, hvorfor det ikke bare lige er til at konvertere koden fra det ene til det andet, hvis du ønsker at skifte. Overvej Gutenberg blocks – det er vejen frem mener vi.
Vi anbefaler Stackable eller Qubely som gode WP blocks at starte med.

Hjemmeside 2

website sikkerhed

Husk at forebygge hacking og systemfejl på dit website. Det sker af og til, at et dårligt plugin eller en større opdatering kan ødelægge nogle ting på dit site, hvis du ikke er forsigtig. Derfor er det vigtigt at have backups – gerne flere gange om ugen af dit website og for nogle dagligt, afhængigt af sitet.

Hav også sikkerhedsforanstaltninger på plads imod hackerangreb og robotter, der crawler dit website og sender en masse requests og forsøger at logge ind med dine oplysninger. Her skal du vælge de rette foranstaltninger og pluginløsninger, som du kan stole på og som rent faktisk virker korrekt. Det hjælper vi dig med, da vi har stor erfaring med WordPress sikkerhed.

Hjemmeside 3

Få et tilbud på Hjemmeside i dag!

webhosting heimdallnordic
Hjemmeside 10

Langt de fleste forbrugere leder efter information online, der skal hjælpe dem med at tage bedre købsbeslutninger. Faktisk, så læser over 85% af nutidens forbrugere (ifølge eCommerce Foundation) produktinformation på internettet, inden de laver et køb, uanset om det er online eller i en butik. Denne købsadfærd understreger bare vigtighed af at have en hjemmeside, der fortæller mere om de produkter, man sælger.

Hvis du vil skabe en succesfuld virksomhed i vores moderne tidsalder, skal du simpelthen have en professionel hjemmeside. Din hjemmeside er altafgørende for at kunne lave online markedsføring, så uanset om du har tænkt dig at sælge noget over hjemmesiden eller ikke, skal du have en.

Vigtigheden af en hjemmeside for markedsføring

En hjemmeside er vigtig for næsten alle dele af din online markedsføringsstrategi. Som slutdelen af din online tilstedeværelse vil hver eneste form for online kommunikation, online indhold, eller online markedsføring, som du skaber for at skabe opmærksomhed om dit brand, føre tilbage til din hjemmeside. Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside giver dine besøgende en klar ide over hvad din virksomhed gør, hvad dit brand står for og hvilke produkter eller ydelser du tilbyder.

Hvis man f.eks. kigger på din markedsføring på sociale medier. På trods af at du bruger de forskellige sociale medier som platform til at nå og engagere dine kunder, skal du stadig have en hjemmeside at sende dem videre til, som er interesseret i at købe noget fra dig eller bare lære mere om din virksomhed.

Din hjemmeside fungerer altså som det slutprodukt, hvor du altid kan sende kunder videre til når de er klar til at lægge en ordre, eller er interesseret i at kontakte dig for at få mere at vide om de forskellige ting du tilbyder.

Udover sociale medier er en hjemmeside også enormt vigtig for content marketing. Dit indhold skal have et sted at være. Uanset om det så er en blog post, en guide til dit produkt eller en produktbeskrivelse, så skal du have et sted og fremvise denne information, så dine kunder kan finde det, når de har brug for det. Din hjemmeside er altså det perfekte sted at skabe et sted, hvor du kan informere og engagere din målgruppe. Derudover er det også vigtigt for at dukke op i de forskellige søgemaskiner. Hver dag bliver der foretaget millioner af søgninger på de forskellige søgemaskiner og at undgå den massive trafik bare fordi man ikke har en hjemmeside, er naturligvis ikke optimalt for en virksomhed. Så får alle dine konkurrenter bare denne trafik.

Derudover er din hjemmeside også vigtig for din e-mail aktiviteter. Hvis du sender e-mails ud til dine kunder, skal de kunne trykke på et link i mailen for at blive sendt videre til din hjemmeside. Alt andet vil hurtigt virke uprofessionelt for kunden. En hjemmeside er det perfekte sted at sende disse kunder videre til og typisk hvor du vil konvertere dem fra at være interesseret til endeligt at blive en af dine nye kunder.

Det samme gælder også din PPC (Pay-per-click) reklamer. For at kunne lave en PPC-reklame skal du have en hjemmeside, som kunden kan trykke sig videre til. Eftersom at PPC-reklamer typisk er en fast del af enhver markedsføringsstrategi, er det også endnu en grund til, at du skal have en hjemmeside.

Vigtigheden af at have en hjemmeside for din omsætning

Salg er naturligvis altafgørende for enhver virksomhed. Salg er den eneste måde, du kan holde din virksomhed kørende og det at øge din omsætning er den bedste måde at forbedre successen af din virksomhed. Det at have en hjemmeside er altafgørende, når det kommer til salg.

Ved at have en online tilstedeværelse gennem din hjemmeside er du i stand til at nå flere potentielle kunder. Jo flere potentielle kunder du kan nå, jo flere muligheder har du naturligvis også for at skabe et salg. Det at lave en hjemmeside bringer dog ikke bare automatisk betalende kunder til din forretning, men det er altafgørende at starter med at få lave en god hjemmeside. Derefter kan du fokusere på søgemaskineoptimering for at øge dine chancer for at få flere kvalificeret besøg af personer, der har en større sandsynlighed for at placere en ordre.

Udover at forbedre din salgsmuligheder gennem flere visning, øger en hjemmeside også hvor mange salg, du kan lave. Men en hjemmeside kan du sælge og modtage ordre døgnet rundt, så en person, der ligger og keder sig klokken to om natten, også kan købe noget direkte fra din hjemmeside. Med en god hjemmeside behøver du altså ikke aktivt selv at sidde og sælge, da hjemmesiden kan sælge din produkter for dig, og dermed skabe mersalg.

Du kan altså også tænke på det at lave en hjemmeside, som at ansatte endnu en sælger. Da hjemmesiden kan levere information til kunderne, kan de lave en bedre købsbeslutning. Hvis din hjemmeside er i stand til at overtale dine kunder til, at dine produkter er de rigtige for dem, så kan den hurtigt ende med at generere mange salg. En hjemmeside kan jo sælge til flere tusinde personer på en gang.

En WordPress hjemmeside skaber troværdighed

Det, at en hjemmeside skaber troværdighed, er også noget, som ethvert brand bør tænke over. I denne moderne tidsalder kan det godt virke utroværdigt, hvis en virksomhed ikke har en hjemmeside. Eftersom at stort set alle virksomheder har en hjemmeside, kan det godt virke som om, at dem der ikke har, har noget at skjule.

Derudover skaber en hjemmeside også troværdighed, ved at vise dine kunder alt hvad dit brand står for. Udover bare at vise dine produkter kan du også bruge hjemmesiden til at fortælle om virksomhedens mission, vision, historie, og meget mere. Alt dette er med til at etablere troværdighed og et forhold mellem virksomheden og dine kunder, hvilken er det første skridt til at skabe længerevarende kundeforhold.

Du kan også bruge din hjemmeside til at etablere autoritet i dit felt. Når forbrugere skal købe et nyt produkt, undersøger de ofte markedet og vil gerne vide hvor et brand står i markedet. Det indhold, du lægger ud på din hjemmeside, kan hjælpe dig med at vise dine kunder, at du ved, hvad du taler om og dermed overbevise dem om, at du er den rigtige at købe deres produkter fra. Ved at lægge informativt og værdifuldt indhold ud på hjemmesiden kan du opbygge stærke forhold til dine kunder og dermed også øge konverteringer. I sidste ende kan du have opbygget en loyal kundebase.

Udover at opbygge troværdighed og en stærk autoritet hjælper din hjemmeside dig også med at differentiere dig fra konkurrenterne. Hver eneste virksomhed har en unik hjemmeside. Det betyder også, at du med din hjemmeside har muligheden for at undersøge konkurrenternes hjemmeside og gøre din endnu bedre end deres. Udover at gøre den bedre, har du også muligheden for at fortælle, hvad der gør dine produkter og dit brand anderledes end alle de andres.

Lav et godt første indtryk med din WordPress hjemmeside

Din hjemmeside er ofte dine kunders første indtryk af dit brand. Selv hvis du har en fysisk butik, som er afhængig af forbigående trafik, er der stadig en god chance for at kunderne vil undersøge din butik online, inden de besøger den. Derfor er det også vigtigt, at din hjemmeside ser professionel ud.

Som tidligere beskrevet er en hjemmeside altafgørende. Men hvis denne hjemmeside ser uprofessionel ud eller er svær at finde rundt i, så kan den også hurtigt have den modsatte effekt. Du kender det sikkert selv, hvis du har besøgt en hjemmeside der ser enormt uprofessionel ud, eller er umulig at finde rundt i, så går der ikke lang tid før, du forlader den side igen.

Her er seks vigtige faktorer, som du skal tænke over, hvis du skal lave en hjemmeside:

 • Simpel navigering: Først og fremmest er det vigtigt, at det er nemt for dine besøgende at finde rundt på din hjemmeside. De skal være i stand til at finde det på din side, som de leder efter, hurtigt og nemt. Dit layout og dine menuer skal derfor være designet på en elegant og logisk måde.
 • Attraktivt design: Din hjemmeside skal være attraktiv, bruge farver og billeder som passer til brandet, og overordnet set bare være flot at se på. En god hjemmeside har en god balance mellem et attraktivt design, som også er nemt at finde rundt i og kan loade hurtigt.
 • Værdifuldt indhold: Indholdet på din hjemmeside skal være informativt og hjælpe den besøgende med at forstå dine produkter og ydelser. Derudover skal det også have gode nøgleord, som dine kunder vil bruge, når de skal søge efter de produkter, som du tilbyder.
 • Søgemaskineoptimering: Din hjemmeside og indhold skal begge optimeres for søgemaskiner som f.eks. Google. Det er altså vigtigt, at din hjemmeside indeholder design features, der gør det muligt for din side at dukke op i de forskellige søgemaskiner.
 • Hurtig loading-tider: Hvis din hjemmeside er langsom til at loade, er der en højere sandsynlighed for at dine besøgende forlader din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er hurtig.
 • Nem konvertering: Din hjemmeside skal derudover også gøre det så nemt som overhovedet muligt for dine besøgende at lave en konvertering. Er det for svært eller for lang en proces at placere en ordre, så risikere du at miste kunder.

Hvordan du kan lave en hjemmeside med WordPress

Tanken om at skulle lave en hjemmeside kan godt virke overvældende og det er nemt at forstå hvorfor. Mange tror, at det kræver mange års erfaring med hjemmesidedesign og kodning at kunne lave en hjemmeside. Det er dog heldigvis ikke længere tilfældet. Mange nye platforme er kommet på markedet, som gør det nemt og hurtigt for virksomhedsejere at lave deres egen og professionelle hjemmeside. Et godt eksempel på en platform, som er enormt god til at lave sin egen hjemmeside med, er WordPress.

WordPress.com vs. WordPress.org

Hvis du beslutter dig for at bruge WordPress, skal du først beslutte dig for, om du vil bruge WordPress.com eller WordPress.org. Forskellen er blot hvordan din hjemmeside bliver hostet. Med wordpress.org bliver din hjemmeside hostet gennem en tredjepartssoftware og du skal derudover også købe dit domæne gennem en tredjepart. Det er en meget mere hands-on opgave, end at bruge WordPress.com.

WordPress.com står for at hoste din hjemmeside for dig. Med WordPress.com kan du altså lave hjemmeside direkte gennem deres platform, hvor du også kan købe dit domæne gennem deres platform. WordPress.com er altså en mere brugervenlig måde at lave din egen hjemmeside på.

WordPress.org er altså ideelt, hvis du gerne vil have fuld magt over at kontrollere og designe din hjemmeside. Der kommer dog også meget mere ansvar med at håndtere end WordPress.org hjemmeside. Du skal selv uploade og installere plugins, hjemmesidens tema og finde et andet sted at købe dit domæne. En fordel er dog, at det er gratis at bruge WordPress.org. Du skal dog betale for andre services, du bruger.

WordPress.com er det oplagte valg, hvis du leder efter en all-in-one løsning, som er nem at bruge og gør det meste af det svære arbejde for dig. Med WordPress.com skal du ikke tænke på ting som at håndtere din server, betale for hosting eller købe et domæne. WordPress.com giver også rig mulighed for at lave en unik hjemmeside, da de har mange plugins og features. WordPress.com har både en betalt og gratis version. Med den gratis version kan du dog ikke uploade temaer eller plugins, og din hjemmeside vil have et WordPress subdomain. Hvis du vil have adgang til alle deres forskellige temaer, plugins, features og få mere kontrol over din hjemmeside, så er du nødt til at opgradere til en af WordPress’ premium planer. I forhold til hvor meget du kan få ud af at have en hjemmeside, er det dog ikke en særlig stor udgift taget alt i betragtning.