ALL-INCLUSIVE 360 MARKEDSFØRING

Få en komplet markedsføringspakke med alt samlet ét sted!

DIN ALL-INCLUSIVE 360 MARKETING PAKKE

Med en all-Inclusive 360 markedsførings pakke hos Heimdall Nordic Web & SEO sikres du en stærk samlet strategi med en rød-tråd igennem din komplette online markedsføring! Det vil sige at vi beslutter hvor og på hvilke fronter der skal sættes ind, i stedet for du betaler flere tusinde kroner for noget markedsføring du måske slet ikke får gavn af. Det giver da god mening, ik?

All-inclusive 360 markedsføringspakken er til for at hjælpe dig med alt indenfor din digitale markedsføring! Det kan blandt andet være SEOLinkbuilding, Content, Facebook AdsGoogle Ads, e-mail marketing, affiliate, konverteringsoptimering og hjemmeside udvikling.

Eller oversat så alle kan forstå det – Vi samler altså hele din virksomheds online markedsføring ét sted og varetager alle dine platforme til én fast pris!

Vi strukturerer hvordan opgaverne skal fordeles, så der kun bruges tid hvor der er brug for det! På den måde undgår du at bruge penge på noget der faktisk ikke var vigtigt lige i øjeblikket. Smart, ik?

Overlad din digitale markedsføring til os og sammen finder vi den bedste vej til få dig til tops. Du skal bare bruge din tid på det, du er bedst til og så kan du roligt vinke til dine konkurrenter fra toppen af Google!

DIN ALL-INCLUSIVE 360 MARKETING PAKKE

Med vores All-inclusive 360 markedsførings pakke, har du ingen binding. Vi mener nemlig at den bedste binding er at udføre et godt stykke arbejde, som du ikke kan være foruden!

Det betyder, at du til hver en tid kan opsige vores samarbejde med løbende måned + én måned – hvis vores samarbejde ikke lever op til dine forventninger eller blot vil prøve noget andet!

“Hvorfor skriver I ‘ingen binding’ og så er der alligevel en?” tænker du nok. Godt spørgsmål! Det gør vi fordi når du opsiger et samarbejde med os vil vi gerne sikre os, at du får alt med herfra. Det er lidt ligesom når man fraflytter en lejlighed, det tager lige lidt tid at få pakket alt ned og ud i flyttebilen.

HVORFOR SKAL DU SIGE JA TAK TIL ALL-INCLUSIVE 360 MARKEDSFØRING?

Vi kan finde rigtig mange grunde til hvorfor, at du skal vælge en All-Inclusive markedsføringsløsning. Her får du et par stærke bullet-points til hvorfor du burde samle din digitale marketing:

Du sikrer, at alle kanaler er aktive og dermed maksimerer din indtjening, markedsføring og branding

De fleste andre bureauer har pakker, der kun fokuserer på ét område f.eks. SEO eller Google Ads, men glemmer de andre kanaler

Én rød tråd og én komplet gennemført marketingstrategi for din virksomhed – Det giver dig mindre bøvl, bedre overblik og et bedre afkast!

Det er langt billigere for dig fordi du er sikret 360 grader rundt og slipper for at betale dyre abonnementer ved flere forskellige bureauer

Vi laver en løbende prioriteret indsats på de kanaler, der har de lavest hængende frugter og derfor giver dig gode resultater

Vi ligger en komplet og total strategi – Vi laver strategien – du godkender – vi eksekverer

Langt bedre afkast af din investering

HVAD FÅR DU MED I DIN ALL-INCLUSIVE 360 MARKEDSFØRING?

Vores priser på All-inclusive markedsføring starter fra 10.000 kr. om måneden og afhænger af hvilke ambitioner du har, hvor tungt et marked din virksomhed skal være synlig på og hvor stor en vækstrejse du vil på!

SEO

WEBSITE

GOOGLE ADS

FACEBOOK ADS

E-MAIL MARKETING

MULTIMEDIE CONTENT

LAD OS TAGE EN SNAK

All-Inclusive 360 Markedsføring
0

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser