FACEBOOK ADS

Lad være med at spilde dine marketing kroner på annoncering der ikke skaber salg.
Vi hjælper dig med at konvertere og få flere købende kunder!

DERFOR SKAL DU HAVE FACEBOOK ADS

Med mere end 2,6 milliarder mennesker der dagligt bruger Facebook hver måned og næsten 1,7 milliarder brugere hver dag, giver Facebook en unik mulighed for markedsføring til at udvide deres organiske indsats. Du kan samle unikke målgrupper som er interesseret i det du sælger og eksponere dem for din forretning. Problemet er, at med både en investering af tid og penge på linjen, er der ikke meget plads til tilsyn.

Hos os i Heimdall Nordic er vores største fokus DIG! Du skal være i hovedsædet og være med i processen når vi gør dig synlig overfor dine nuværende og potentielle nye kunder. Vi arbejder målrettet med data og tror ikke på at man kommer nogle vegne med gætterier og hokus pokus. Vores primære mål er at sikre dig at du ikke fyrer for fuglene. Fordi som et nordjysk bureau ved vi om nogen at “man ska’ ha’ nå’et for pengen’”!

VÆLG DIN FORETRUKNE LØSNING

Facebook Ads 1

FACEBOOK ANNONCERING

LILLE
5.500 Kr./md.
+20% ad spend fee*
Facebook Ads 1

FACEBOOK ANNONCERING

MELLEM

10.000 Kr./md.
+20% ad spend fee*
Facebook Ads 1

FACEBOOK ANNONCERING

STOR

15.000 Kr./md.
+20% ad spend fee*

Facebook SPECIALIST fra Aalborg

Specialist i effektiv annoncering på Facebook

Annoncering på SoMe er desværre ikke bare at sætte en masse annoncekroner ind og så kan man begynde at rage kunder til sig. Det er en svær disciplin som kræver en korrekt forståelse af håndtering af målgrupper, den tekniske opsætning og at vide hvilket content der kan performe bedst muligt. På den måde bliver der skabt de perfekte rammer for at engagere dine nye kunder.

Hos Heimdall Nordic Web & SEO er vi et team af specialister, der er helt nede på jorden og tager dig med på rejsen. Du er i hovedsædet og derfor ved du altid hvad dine annoncekroner går til.

Facebook Ads

Øg din ROAS og få en større kundebase

Vi hjælper dig med at opsætte målgrupper, samle data ind samt planlægge og oprette dine annoncer. Alt du skal gøre er at udarbejde content jeg skal bruge i mit arbejde. Har du ikke mulighed eller vil du gerne have vi står for det? Så er der vej frem for det også.

Hos Heimdall Nordic Web & SEO er ingen kunder ens. Der er forskellige behov, tid og evner hvilket giver dig muligheden for at få et skræddersyet forløb der passer til dig og din virksomhed.

Vi hjælper hele vejen rundt

Facebook Ads 4

Målgruppe opsætning

Vi opsætter dine målgrupper og sørger for at den passer til din virksomhed samt at den vokser med flere varme leads.

Facebook Ads 5

Teknisk opsætning

Facebook pixel samt andre tekniske faktorer opsættes korrekt så vi blandt andet kan lave retargeting på dine potentielle kunder.

Facebook Ads 6

Planlægning & eksekvering

Kampagner, annoncesæt og annoncer bliver opsat i henhold til de data du i forvejen har på din annoncekonto eller som vi samler ind.

Facebook Ads 7

Analyse & optimering

Spiller annoncerne som de skal? Bliver der kjonverteret eller skal der skiftes vognbane? Vi sørger for den korrekte tilgang og optimering.

Vi sørger for annoncering på begge platforme

Efter Instagram er blevet en del af Facebook, som nu er samlet under ‘Meta’, er det hele blevet samlet på en annonce platform. Vi sørger derfor for at der kører annoncer på begge platforme. Du vil opleve mere trafik og vi kan se hvilken platform dit content performer bedst på.

Facebook Ads 8

Din komplette guide til Facebook Ads

Forestil dig et markedsføringsværktøj, som kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed for din ideelle kunde, baseret på hvad de synes om, hvilke hobbyer og interesser de har, deres indkomst niveau og meget mere. Med andre ord et markedsføringsværktøj, som sparer dig for tid og penge ved at give dig muligheden for at markedsføre dig foran dem, der har størst sandsynlighed for at ville købe det, du sælger.

Det er lige præcis hvad Facebook tilbyder med Facebook Ads. Med Facebooks annonceplatform kan du nemlig lave ekstremt målrettede markedsføringskampagner til super lave priser. Næsten alle e-commerce-iværksættere og -virksomheder benytter sig af Facebook til markedsføring den dag i dag, da Facebook både er oplagt til virksomheder med et stort budget og nye virksomheder med et minimalt budget.

e sin virksomhed med Facebook Ads, hvis man er villig til at sætte sig ned og lære, hvordan man bruger Facebook Ads på optimal vis. I denne artikel vil vi gå i dybden med hvad det er der gør Facebook til så populær en annonceplatform og hvad du kan gøre for at tage del af denne markedsføringsplatform.

BRUG AF FACEBOOK ANNONCERING

1. Opret en konto med Facebook Ads Manager
2. Opret en annonce via Facebooks Ads Manager
3. Vælg et mål
4. Vælg dit publikum
5. Indstil dit budget
6. Opret din annonce
7. Overvåg din annonces præstationsmålinger
8. Rapportering om Facebook-annonceeffektivitet

OPRET NEMT DIN ADS ACCOUNT

Facebooks Ad Manager er et sofistikeret værktøj, der giver dig et overblik over alle dine kampagner. På forhånd fremhæver værktøjet et estimat over, hvor meget du bruger hver dag. 

Dashboardet er organiseret efter kolonner, hvilket gør det nemt at filtrere gennem dine annoncer, så du kan oprette en brugerdefineret visning af dine resultater.

Hvorfor bruge Facebook annoncering til markedsføring?

Der er i dag uendeligt mange forskellige måder man kan markedsføre sin virksomhed på. Derfor kan det også være et svært valg, hvilken platform man skal bruge når man gerne vil nå ud til sin målgruppe.

Facebook er, som du nok allerede ved, en gigantisk online social platform med mere end to milliarder aktive brugere hver eneste måned. Faktisk er der hele 3.500.000 brugere bare her i Danmark. Det er efterhånden meget sjældent, at man møder en, der ikke har en Facebook.

Vi bruger den til at kommunikere med familie og venner samt dele indhold og holde styr på begivenheder. På Facebook har du en enkelt platform, hvor du kan nå en ultra bred vifte af Danmarks befolkning. Udover selve Facebook platformen giver Facebook Ads dig også adgang til at annoncere på både Messenger og Instagram, som er to andre ekstremt populære online sociale platforme.

En anden kæmpestor fordel ved Facebook Ads er, at du kan lave markedsføringskampagner, der er ekstremt målrettet helt ned til meget små detaljer. Facebook er jo en platform, der er designet til, at du kan dele personlige opdateringer, data og informationer med dit netværk.

Facebook gemmer naturligvis alt den information, som de overhovedet kan få fingrene i om hver eneste bruger, fordi det så giver dem ekstremt detaljeret profiler, hvilket gør det muligt for virksomheder at lave meget målrettet kampagner. Her kan virksomheder f.eks. sætte en kampagne til at dukke op for folk baseret på demografik, interesser og adfærd.

Sidst men ikke mindst, er Facebook en fantastisk platform til at skabe brandopmærksomhed. Næsten alle virksomheder, specielt online virksomheder, har en Facebook og Instagram profil, som de kan bruge til at markedsføre og komme tættere på deres potentielle kunder.

Med Facebook Ads kan du naturligvis booste dit følgertal, samt engagere dine kunder og følgere. Med Facebook Ads kan man altså på en meget effektiv måde, både tidsmæssigt og omkostningsmæssigt, skabe brandopmærksomhed

KOM I GANG MED FACEBOOK ADS

Facebook Annoncering
0

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser