Sådan kan vi hjælpe dig med SEO

Vi nyder, at tilpasse vores strategier efter at kunne tilbyde alle klienter de bedste løsninger til rådighed i branchen. Følgende priser er vejledende. Vi skal nok sørge for at give dig et fornuftigt tilbud på lige præcis det, du har behov for – UDEN BINDING!

 

SEO 1
SEO 2
SEO 3
SEO 4
SEO 5
Gratis SEO Analyse

Vi giver dig en sund & stærk linkprofil med lokal SEO

Er du selvstændig med en håndværkervirksomhed, frisørsalon, restaurant eller andet, og har du problemer med at blive fundet lokalt? Her kan vi hjælpe dig, så dine lokale gæster ved, hvem du er og ommer forbi netop dig.

Lokal SEO

Ønsker du, at din virksomhed er til at finde i lokalområdet? Lokal SEO vil hjælpe din virksomhed op ad Google, når der søges på din branche, sammen med det lokalområde din virksomhed er i. Vi hjælper dig med at blive fundet i lokalområdet. Har du en håndværkershop, frisørsalon, eller er der et godt potentiale i dit lokalområde?

Teknisk SEO

Vi hjælper dig med at få styr på strukturen med korrekt opsætning og ordne dine 404 sider, brokenlinks og redirects. Vi kan hjælpe dig med sitemaps, disalow links, søgeordsanalyse, link analyse, opsætning af Google analytics, optimering af landingpages, samt linkbuilding og on-page optimering.

Linkbuilding

Vi øger brugervenligheden af dit website ved at optimere de interne links, så der kommer en rød tråd imellem siderne, så dine gæster tages i hånden til lige præcis, det de søger. For at øge værdien af dit site på Google, har vi adgang til nogle stærke databaser med links. Vi finder de eksterne links, som har relevans for netop dit site. Vi giver dig en sund og ikke mindst stærk linkprofil.

Skab resultater med en god linkprofil

Vi har adgang til et stort netværk og databaser med .dk links af høj kvalitet og relevans, og vi fokuserer meget på have links i porteføljen med høj DR (domain rank) og DA (domain authority). Ønsker du en stærk og sund linkprofil? Så skal du lade os gøre arbejdet for dig med linkbuilding. Der vil under samarbejdet blive målt og analyseret på resultaterne og strategien, hvilket er med til at skabe de bedste forudsætninger, for at vi sammen skaber gode resultater.

Schema.org

Ønsker du at skille dig positivt ud blandt dine konkurrenter på Google? Lad Heimdall Nordic hjælpe dig med implementering af Schema.org og få vist dine USP (Unique selling points), priser, reviews mv. i Google
En gennemsigtig arbejdsproces

Vi arbejder ALTID i en gennemsigtig proces, så du som kunde har det fulde overblik over, hvad du får leveret, og til hvilken pris. For at få de bedste resultater, snakker vi altid om processen og resultaterne der skabes. På denne måde mener vi hos Heimdall Nordic, at vi sammen skaber de bedste forudsætninger, for et succesfuldt samarbejde. Vi har ingen binding i modsætning til mange andre på markedet der både har binding og pakker. Vi har en overbevisning om, at når man som bureau skaber resultater, kommer kunden automatisk igen for et videre samarbejde.

SEO 6

Derfor skal du vælge os
  • Ingen binding – Kun faste timepriser 600 kr. ex moms
  • Resultater skabt i en gennemsigtig proces
  • Du tilknyttes en personlig rådgiver og kontaktperson
  • Agilitet og fleksibilitet som ingen andre på markedet
  • Du bliver ikke bare en kunde blandt mange andre