SEO 1
SEO 2
SEO 3
SEO 4
SEO 5
Få hjælp til søgemaskineoptimering og styrk dit brand

Vi er hos Heimdall Nordic altid friske på en uforpligtende snak om jeres ønsker, behov og mål således vi sammen kan klarlægge en strategi og potentialevurdering af de resultater et samarbejde imellem din virksomhed og Heimdall Nordic kan skabe.

1200+
Glade kunder
10+
Års erfaring
2300+
Sider rangeret
156+
Færdige projekter
Sådan kan SEO-team hjælpe

Vi nyder at tilpasse vores strategier til at tilbyde alle klienter de bedste løsninger, der er i forkant af branchen.

Lokal SEO

Ønsker du at din virksomhed er til at finde i lokalområdet? Så er lokal SEO et must for dig og din virksomhed. Lokal SEO vil hjælpe din virksomhed til at komme i toppen af Google når der søges på den branche din virksomhed opererer i, sammen med det lokalområde virksomheden er i. Hos Heimdall Nordic kan vi hjælpe med at udvikle en lokal SEO strategi, med klare tiltag og målsætninger for, hvordan din virksomhed vil kunne rangere bedre på Google med fokus på lokal SEO arbejde. Et samarbejde med Heimdall Nordic vil hjælpe dig til at blive fundet i lokalområdet, har du en håndværkershop, frisørsalon, eller er der et godt potentiale i dit lokalområde? Så tag fat i os allerede i dag, så du kan komme i gang med lokal SEO.

Teknisk SEO

Teknisk SEO dækker over en lang række af begreber og faktorer der har påvirkning på hvordan din SEO præsterer, og dermed også de resultater som skabes. Med hjælp fra Heimdall Nordic kan vi hjælpe dig med at få styr på strukturen med korrekt opsætning, ordne dine 404 sider, brokenlinks og redirects. Vi kan både hjælpe med at lave eller rådgive dig til hvordan du får skabt de bedste titler og meta tekster, som vil skabe klik på Google. Det er utroligt vigtigt at dine titler og meta tekster differentierer sig fra dine konkurrenter, med vores know how hos Heimdall Nordic vil du kunne opleve en mærkbar forskel fra dine tidligere klikrater. Vi kan hjælpe dig med sitemaps, disavow links, søgeordsanalyse, link analyse, opsætning af Google analytics, optimering af landingpages, samt linkbuilding og on-page optimering.

Linkbuilding

Indenfor linkbuilding findes der både Intern og ekstern linkbuilding. Den interne linkbuilding dækker over hvordan du får dine besøgende på hjemmesiden til at bevæge sig rundt via links hvor du linker fra den ene side til en anden på din hjemmeside. Intern linkbuilding kan hjælpe med at skabe et naturligt flow på din hjemmeside, og kan samtidig benyttes til at guide den besøgende rundt på din hjemmeside efter hvordan du ønsker vedkommende skal bevæge sig rundt fra den ene side til den anden. Intern linkbuilding kan også hjælpe til at dine besøgende er længere tid inde på siden, hvilket øger sandsynligheden for at de foretager et køb, samtidig med at intern linkbuilding har en positiv påvirkning på Googles søgemaskine.</p> <p>Den eksterne linkbuilding indebærer links fra andre hjemmesider til din hjemmeside. Her er det vigtigt at man som virksomhed tænker ind hvilke hjemmesider der har relevans for netop din hjemmeside. Vi har adgang til en meget store database med links af høj kvalitet der er relevante indenfor mange forskellige industrier, og du kan derfor som virksomhed med sikkerhed få skabt en god, solid og mærkbar linkprofil med hjælp fra Heimdall Nordic.

Skab resultater med en god linkprofil

Linkbuilding er noget af det vgtigste at fokusere på når man arbejder med SEO. Linkbuilding som er udført korrekt efter best practice og alle SEO kunstens regler, kan gøre utrolig meget for din virksomhed. For at skabe de bedste resultater i Googles algoritme med linkbuilding, betyder kvaliteten af links rigtig meget. Vi har hos Heimdall Nordic adgang til et stort netværk og databaser med med .dk links af høj kvalitet, der har relevans indenfor forskellige brancher. Vi fokuserer meget på have links i porteføljen med høj DR (domain rank) og DA (domain authority). Ønsker du at få en god, stærk og sund linkprofil til din virksomhed? Så skal du lade os hos Heimdall Nordic gøre arbejdet for dig med linkbuilding.</p> <p>Der vil under samarbejdet blive målt og analyseret på resultaterne og strategien, hvilket er med til at skabe de bedste forudsætninger, for at vi sammen skaber gode resultater. Men det bedste af det hele? INGEN BINDING – Kun faste timepriser, resultater, en gennemsigtig proces, kunden i fokus, og en fleksibilitet der ikke før er set på markedet hos et lignende SEO-bureau.

Schema.org

Ønsker du at skille dig positivt ud blandt dine konkurrenter på Google? Lad Heimdall Nordic hjælpe dig med implementering af Schema.org og få vist dine USP (Unique selling points), priser, reviews mv. i Google
En gennemsigtig arbejdsproces

Vi arbejder ALTID i en gennemsigtig proces, så du som kunde har det fulde overblik over, hvad du får leveret, og til hvilken pris. For at få de bedste resultater, snakker vi altid om processen og resultaterne der skabes. På denne måde mener vi hos Heimdall Nordic, at vi sammen skaber de bedste forudsætninger, for et succesfuldt samarbejde. Vi har ingen binding i modsætning til mange andre på markedet der både har binding og pakker. Vi har en overbevisning om, at når man som bureau skaber resultater, kommer kunden automatisk igen for et videre samarbejde.

SEO 6

Hvorfor skal du vælge Heimdall Nordic som din fremtidige samarbejdspartner?
  • Ingen binding – Kun faste timepriser 600 kr. ex moms
  • Resultater skabt i en gennemsigtig proces
  • Du tilknyttes en personlig rådgiver og kontaktperson
  • Agilitet og fleksibilitet som ingen andre på markedet
  • Du bliver ikke bare en kunde blandt mange andreHos Heimdall Nordic har vi fundet og sammensat de skarpeste og mest kreative hoveder indenfor SEO. Vores medarbejdere har alle erfaret problematikken om at skulle finde det rette SEO-bureau, men hvem skal man vælge? Kampen på markedet har oplevet kraftigt vokseværk, og google du SEO-bureau kan du læse dig gammel på de mange udbydere, inden du får foretaget dit valg om din fremtidige samarbejdspartner.

Alle kan levere resultater, alle har den enkelte kunde i fokus – Men er dette nu også tilfældet? Desværre ikke. Erfaringen har klargjort en ærgerlig tendens i branchen, at det efterhånden blot handler om at få så mange kunder ind i porteføljen som muligt, binde dem for 3-12 måneder, og lidt glemme de salgsparametre man egentlig hvervede kunden på i første omgang. Dette vil vi hos Heimdall Nordic gerne lave om på! Vi er af den overbevisning, at leverer du resultater og en enestående service hvor kunden er i fokus fra start til slut, så behøves man vel ikke at binde sine kunder? Så kommer de helt automatisk igen.

Har du selv siddet i den frustrerende situation om at finde det rette SEO-bureau men at de vil have du skal binde dig i 3 måneder? Måske endda helt op til 12 måneder? Men hvad sker der så hvis du efter 2 måneder ikke længere er tilfredse med samarbejdet, din virksomhed eller markedet har ændret sig, og du skal nu justere dine behov for SEO? Er du bundet af en pakkeløsning på flere måneder, er du låst på hænder og fødder. Dette synes vi på ingen måde er den optimale måde at indgå et samarbejde imellem en kunde og bureau. Derfor får du hos Heimdall Nordic kun resultater skabt i en gennemsigtig proces fra første samtale hvor behov, ønsker og strategi klarlægges, inden selve eksekveringen starter.

Vi har fundet nogle af de bedste tekstforfattere på markedet, hvilket i kombination med vores know how indenfor SEO, kan skabe inspirerende og værdiskabende tekster som både dine kunder og Google vil elske. Vi tilbyder både at SEO optimere nuværende tekster på din hjemmeside, men tilbyder også at skrive både nye hjemmeside tekster, produkttekster, eller hvad du som kunde ellers kunne ønske dig at få lavet. Alt tekst materiale der udarbejdes af Heimdall Nordic skrives efter alle SEO kunstens regler. På denne måde vil alt dit tekstmateriale have de bedste forudsætninger for at performe til tops på Google, og lige i hjertet på dine kunder.

Læs vores seneste nyheder

SEO & søg markedsføringsnyheder og chatter. Ud over disse eksisterende værktøjer er vi i den unikke position.