GRAFISK DESIGN

Få hjælp til at fremhæve dit budskab. Online såvel som offline!

GRAFISK DESIGN

Få hjælp til at fremhæve dit budskab. Online såvel som offline!

GRAFISK DESIGN HOS HEIMDALL NORDIC

Vil I skabe en rød tråd i indenfor hjemmesidedesign fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. Til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Vi tilbyder hos Heimdall Nordic at udføre jeres tanker og idéer til virkelighed med målbare resultater. Går I og tænker over et logo, der skal kunne brande jeres virksomhed bedst muligt? Så er Heimdall Nordic den samarbejdspartner du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet? Så kan vi også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs

Skal du have udarbejdet et flot logo, der kan visualisere din virksomheds brand og identitet? Har du idéen til, hvordan dit logo skal se ud og skal blot have gjort tanker til handling, kan vi hos Heimdall Nordic skabe et skræddersyet logo til netop dine behov og ønsker.

Men er du helt på bar bund hjælper vi dig også med at udarbejde et logo baseret på vores analyse af din virksomheds brand og identitet. Alt arbejde foregår i en gennemsigtig proces, hvor du som kunde er med hele vejen i udviklingen af dit logo

vigtigt ved webdesign

Fang essensen af din virksomhed. Farverne, kulturen og ideologien bag arbejdsprocessen for din virksomhed. Hvad skal folk huske, når de ser dit logo og hjemmeside?

web design
Grafisk Design 1

FÅ SKRÆDDERSYET GRAFISK DESIGN

Vi har folk til rådighed, som kan varetage dine grafiske opgaver. Brug for et nyt logo? Hvad med en ny hjemmeside med moderne og stilrent design? Brug for et banner til den kommende messe og udstilling? Vi fører en god dialog med dig, om hvordan du gerne vil have det grafiske til at se ud

Vil du skabe en rød tråd indenfor hjemmesidedesign, fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. Til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Her kan vi hjælpe dig!

gå fra tanke til ide til salg


Går du og tænker over et logo, der skal kunne brande din virksomhed bedst muligt? Så er Heimdall Nordic den samarbejdspartner, du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet?

Så kan vi også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs. Kun fantasien sætter grænser. Men tænk ligeledes over, hvad du har brug for. Alle har forskellige behov, og nogle har brug for mere avanceret grafik end andre, som kan øge konverteringerne med minimal grafisk udtryk, men som til gengæld er gjort på en smart måde.

content

moderne logo design

Skal du have udarbejdet et flot logo der kan visualisere din virksomheds brand og identitet? Har du idéen til hvordan dit logo skal se ud og skal blot have gjort tanker til handling, kan vi hos Heimdall Nordic skabe et skræddersyet logo til netop dine behov og ønsker.

Men er du helt på bar bund hjælper vi dig også med at udarbejde et logo baseret på vores analyse af din virksomheds brand og identitet. Alt arbejde foregår i en gennemsigtig proces hvor du som kunde er med hele vejen i udviklingen af dit logo.

logo

hvad har du behov for i logo?

Ved du allerede hvordan at dit design skal være, men mangler evnerne eller tiden til selv at tage hånd om det, så er det muligt at ansætte en webdesigner. En webdesigner udvikler brugerfladerne til internetsider og multimedieprogrammer og forvandler med andre ord idé til praksis.

Det vil sige, at en webdesigner implementerer foto, video mm., og tester systemets virke. Som webdesigner er man med andre ord afhængige af at udviklingsdelens første trin er eller bliver lavet før at man kan igangsætte arbejdet. Derfor er webdesigneren ofte i tæt kontakt med tekstforfatterne.

Grafisk Design 2
Grafisk Design 3

vi hjælper dig i mål med grafikken

Har du brug for et banner eller flere bannere til en kampagne, hjememside eller lignende? Så behøves du ikke at lede længere. Vi vil hos Heimdall Nordic hjælpe dig med at få gjort dine tanker til handling. Bannere er ofte en meget vigtig del når du ønsker at skabe mere synlighed for din virksomhed. Dette gør sig både gældende på din egen hjemmeside, men også hvis du benytter dig af kampagner eller affiliate marketing på andre sites.

Har du et fantastisk produkt og har du idéen til hvordan din produktemballage skal se ud, men mangler lige det grafiske snilde til at få det ført ud i livet? Det er her vi hos Heimdall Nordic kan hjælpe dig. Vi tilbyder udvikling af produktemballage udarbejdet i en gennemsigtig proces hvor du selv er med hele vejen, og vi sammen får skabt det bedste resultat for dit brand og virksomhed.

vi hjælper dig i mål med grafikken

Vi i Heimdall Nordic er et kreativt digitalt bureau fra 2014. Med base i Nordjylland er vi en række kreative hoveder der er samlet, og heriblandt finder du vores passionerede danske designere, der ihærdigt stræber efter at skabe de bedste løsninger indenfor grafisk design. Vi sætter en ære i at forvandle idé til produkt, og finder stor interesse i at nytænke projekter fra begyndelse til at transformere et allerede eksisterende digitalt materiale. Vi leverer skarpe designs med moderne teknologi og stor know how, der fremhæver dine ønsker på bedst mulig vis. Vores fornemste opgave er at skabe resultater i fællesskab med vores kunder, og at levere flotte, effektive og enestående løsninger.

Grafisk Design 4

Grafisk Design 5

ydmygt arbejde med stort udbytte

Det er filosofien hos Heimdall Nordic, at tilgå arbejdet med enhver opgave ydmygt og med stor omtanke af respekt for kunde og opgaven i sig selv. Vi mener, at denne indstilling medvirker til at vi hver eneste dag, træffer de rigtige beslutninger og bevare det store professionelle niveau. Det er af afgørende betydning for os, at enhver varetaget opgave fører til absolut tilfredshed og målbar succes for vores klienter.

For at sikre den bedste løsning for alle parter, mener vi, at nøglen til den største succes findes i tæt samarbejde og vedvarende dialog. Vi er fyldt med spændende idéer og er meget ambitiøse. Derfor satser vi benhårdt på at blive alle vore kunders foretrukne valg indenfor udførelse af Grafisk Design, Webdesign og Grafik, og er altid på udkig efter nye spændende opgaver.

Få et tilbud på Grafisk Design i dag!

content