Mangler du hjælp til at føre den gode idé ud i livet?

Ved Heimdall Nordic får du intelligent og professionelle designs. Vi hjælper dig med at fuldende det visuelle design du ønsker og forme kommunikationen på den mest hensigtsmæssige måde, som forstærker dit budskab og rammer målgruppen bedst. Vi kommer med bud og betragtninger i forhold til design, alt efter hvor meget inspiration fra os du søger og leverer det færdige produkt. Du får fleksible ordninger uden binding, med en timepris på 600 kr./timen, så du kan vurdere om du er interesseret i et videre samarbejde, masser af vidensdeling og sidst men ikke mindst, kvalitet fra øverste hylde, hvis du vælger at vi skal stå for udførelsen. Vi er vilde med at være kreative og ingen påfund er for skøre til os. Hos Heimdall Nordic går vi langt for at du når dine mål. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde frem til de bedste løsninger.

Lad os hjælpe din virkomshed

Grafik

Digitale løsninger er ofte effektive og også nødvendige for at få et budskab til at trænge igennem. Skal du have hjælp til at designe og/eller tilrettelægge det visuelle udtryk af en hjemmeside, så vil hjælp fra en grafisk designer kunne gøre en mærkbar forskel. Grafiske designere arbejder, som navnet antyder, på at designe løsningsforslag til multimedieprodukter. Det kunne indebære design af logo og bannere, opsætningen af tekst, billeder samt forklarende grafik, diagrammer eller illustrationer der eksempelvis ledsager tekster. De står med andre ord for det visuelle indtryk af et produkt bliver lækkert og appetitligt for både modtager og afsender. Vil I skabe en rød tråd i indenfor hjemmesidedesign, fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. Til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Vi tilbyder hos Heimdall Nordic at udføre jeres tanker og idéer til virkelighed med målbare resultater. Går I og tænker over et logo der skal kunne brande jeres virksomhed bedst muligt? Så er Heimdall Nordic den samarbejdspartner du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet? Så kan vi også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs.
Grafisk Design 1

Vil du have helt styr på typografien? Det æstetiske varetages af en grafiker og indebærer opgaver som at finde de rette skrifttyper, fonte, tekstkompositioner, tekstplaceringer og blandet andet margener. Grafikere håndterer tekstforfatningens funktionelle dilemmaer, og sørger for at dine tekster fremstår originale, autentiske, og superskarpt samlet set! Du kan forvente, at en grafiker foruden et stort IT-kendskab også bidrager med stærke sproglige kompetencer og stor viden om ikoner samt symboler. Grafikeres beskæftiger har i tråd med webdesignere til opgave at skabe sammenhæng, tiltalende tekster, billeder og illustrationer, der kan forvandle et hvilket som helst materiale til at skabe et brugervenligt og forståeligt udtryk. Det kan være du står og skal have produceret en produktemballage – Det er her Heimdall Nordic kommer ind i billedet. Vi tilbyder alt fra at designe, til også at hjælpe dig med at få produceret en produktemballage efter alle dine ønsker og behov.

logo
Webdesign
Ved du allerede hvordan at dit design skal være, men mangler evnerne eller tiden til selv at tage hånd om det, så er det muligt at ansætte en webdesigner. En webdesigner udvikler brugerfladerne til internetsider og multimedieprogrammer og forvandler med andre ord idé til praksis. Det vil sige, at en webdesigner implementerer foto, video mm., og tester systemets virke. Som webdesigner er man med andre ord afhængige af at udviklingsdelens første trin er eller bliver lavet før at man kan igangsætte arbejdet. Derfor er webdesigneren ofte i tæt kontakt med tekstforfattereog grafiske designere.

Har du allerede tekster og skitserne klar for hvorledes at du ønsker din webside eller multimedieprodukter skal tage sig ud, så kontakt os hosHeimdall Nordic, og vi vil sørge for at skitseringerne bliver udlevet til perfektion. Alle vores webdesigns bliver udviklet med fokus på konvertering, USP’er (Unique selling points) Call to actions, og med jeres brand i fokus.

web design
Grafisk Design 2
Bannere
Har du brug for et banner eller flere bannere til en kampagne, hjememside eller lignende? Så behøves du ikke at lede længere. Vi vil hos Heimdall Nordic hjælpe dig med at få gjort dine tanker til handling. Bannere er ofte en meget vigtig del når du ønsker at skabe mere synlighed for din virksomhed. Dette gør sig både gældende på din egen hjemmeside, men også hvis du benytter dig af kampagner eller affiliate marketing på andre sites.
Produktemballage
Har du et fantastisk produkt og har du idéen til hvordan din produktemballage skal se ud, men mangler lige det grafiske snilde til at få det ført ud i livet? Det er her vi hos Heimdall Nordic kan hjælpe dig. Vi tilbyder udvikling af produktemballage udarbejdet i en gennemsigtig proces hvor du selv er med hele vejen, og vi sammen får skabt det bedste resultat for dit brand og virksomhed.
product
Hvem er vi?

Vi i Heimdall Nordic er et kreativt digitalt bureau fra 2014. Med base i Nordjylland er vi en række kreative hoveder der er samlet, og heriblandt finder du vores passionerede danske designere, der ihærdigt stræber efter at skabe de bedste løsninger indenfor grafisk design. Vi sætter en ære i at forvandle idé til produkt, og finder stor interesse i at nytænke projekter fra begyndelse til at transformere et allerede eksisterende digitalt materiale. Vi leverer skarpe designs med moderne teknologi og stor know how, der fremhæver dine ønsker på bedst mulig vis. Vores fornemste opgave er at skabe resultater i fællesskab med vores kunder, og at levere flotte, effektive og enestående løsninger. Det er filosofien hos Heimdall Nordic, at tilgå arbejdet med enhver opgave ydmygt og med stor omtanke af respekt for kunde og opgaven i sig selv. Vi mener, at denne indstilling medvirker til at vi hver eneste dag, træffer de rigtige beslutninger og bevare det store professionelle niveau. Det er af afgørende betydning for os, at enhver varetaget opgave fører til absolut tilfredshed og målbar succes for vores klienter. For at sikre den bedste løsning for alle parter, mener vi, at nøglen til den største succes findes i tæt samarbejde og vedvarende dialog. Vi er fyldt med spændende idéer og er meget ambitiøse. Derfor satser vi benhårdt på at blive alle vore kunders foretrukne valg indenfor udførelse af Grafisk Design, Webdesign og Grafik, og er altid på udkig efter nye spændende opgaver.

Hvad er dit behov?
Vi tilbyder hjælp til alle stadier i proces- og udviklingsfasen af designs. Fra selve idégenereringen til selve skabelsen af et flot og funktionelt resultatet. Har du allerede har rammerne på plads for hvordan det endelige resultat skal se ud, og leder blot efter nogle til at gøre dit projekt til realitet? Så hører vi gerne fra dig. Vi er lydhøre overfor alle typer af opgaver inden for grafisk design og webdesign, og kan hjælpe med stort set alt! Vi tager alle arbejdsopgaver meget seriøst, og påtager os med stolthed ansvaret for at opgaver bliver løst fyldestgørende. Heimdall Nordic sørger for at du får de bedste betingelser for at ramme din målgruppe og brande dit projekt på optimal vis.
Grafisk Design 3