Grafisk Opgave

DK
0
Måned
Mangler du hjælp til at føre den gode idé ud i livet?
Grafisk Design 1
Lad os hjælpe din virkomshed

Grafisk design ved Heimdall Nordic giver dig intelligente og professionelle designs. Vi hjælper dig med at fuldende det visuelle design du ønsker og forme kommunikationen på den mest hensigtsmæssige måde, som forstærker dit budskab og rammer målgruppen bedst. Vi kommer med bud og betragtninger i forhold til design, alt efter hvor meget inspiration fra os du søger og leverer det færdige produkt. Du får fleksible ordninger uden binding, med en timepris på 600 kr./timen, så du kan vurdere om du er interesseret i et videre samarbejde, masser af vidensdeling og sidst men ikke mindst, kvalitet fra øverste hylde, hvis du vælger at vi skal stå for udførelsen. Vi er vilde med at være kreative og ingen påfund er for skøre til os. Hos Heimdall Nordic går vi langt for at du når dine mål. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde frem til de bedste løsninger.

Grafisk Design 2
GRAFIK DER SKABER VÆRDI
Vil I skabe en rød tråd i indenfor hjemmesidedesign, fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. Til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Vi tilbyder hos Heimdall Nordic at udføre jeres tanker og idéer til virkelighed med målbare resultater. Går I og tænker over et logo der skal kunne brande jeres virksomhed bedst muligt? Så er Heimdall Nordic den samarbejdspartner du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet? Så kan vi også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs.
LOGO MED PERSONLIGHED
Skal du have udarbejdet et flot logo der kan visualisere din virksomheds brand og identitet? Har du idéen til hvordan dit logo skal se ud og skal blot have gjort tanker til handling, kan vi hos Heimdall Nordic skabe et skræddersyet logo til netop dine behov og ønsker.
Men er du helt på bar bund hjælper vi dig også med at udarbejde et logo baseret på vores analyse af din virksomheds brand og identitet. Alt arbejde foregår i en gennenmsigtig proces hvor du som kunde er med hele vejen i udviklingen af dit logo.
logo
web design
Webdesign
Ved du allerede hvordan at dit design skal være, men mangler evnerne eller tiden til selv at tage hånd om det, så er det muligt at ansætte en webdesigner. En webdesigner udvikler brugerfladerne til internetsider og multimedieprogrammer og forvandler med andre ord idé til praksis. Det vil sige, at en webdesigner implementerer foto, video mm., og tester systemets virke. Som webdesigner er man med andre ord afhængige af at udviklingsdelens første trin er eller bliver lavet før at man kan igangsætte arbejdet. Derfor er webdesigneren ofte i tæt kontakt med tekstforfattere og grafiske designere.
Grafisk Design 3
Bannere
Har du brug for et banner eller flere bannere til en kampagne, hjememside eller lignende? Så behøves du ikke at lede længere. Vi vil hos Heimdall Nordic hjælpe dig med at få gjort dine tanker til handling. Bannere er ofte en meget vigtig del når du ønsker at skabe mere synlighed for din virksomhed. Dette gør sig både gældende på din egen hjemmeside, men også hvis du benytter dig af kampagner eller affiliate marketing på andre sites.
Produktemballage
Har du et fantastisk produkt og har du idéen til hvordan din produktemballage skal se ud, men mangler lige det grafiske snilde til at få det ført ud i livet? Det er her vi hos Heimdall Nordic kan hjælpe dig. Vi tilbyder udvikling af produktemballage udarbejdet i en gennemsigtig proces hvor du selv er med hele vejen, og vi sammen får skabt det bedste resultat for dit brand og virksomhed.
product
Hvem er vi?

Vi i Heimdall Nordic er et kreativt digitalt bureau fra 2014. Med base i Nordjylland er vi en række kreative hoveder der er samlet, og heriblandt finder du vores passionerede danske designere, der ihærdigt stræber efter at skabe de bedste løsninger indenfor grafisk design. Vi sætter en ære i at forvandle idé til produkt, og finder stor interesse i at nytænke projekter fra begyndelse til at transformere et allerede eksisterende digitalt materiale. Vi leverer skarpe designs med moderne teknologi og stor know how, der fremhæver dine ønsker på bedst mulig vis. Vores fornemste opgave er at skabe resultater i fællesskab med vores kunder, og at levere flotte, effektive og enestående løsninger. Det er filosofien hos Heimdall Nordic, at tilgå arbejdet med enhver opgave ydmygt og med stor omtanke af respekt for kunde og opgaven i sig selv. Vi mener, at denne indstilling medvirker til at vi hver eneste dag, træffer de rigtige beslutninger og bevare det store professionelle niveau. Det er af afgørende betydning for os, at enhver varetaget opgave fører til absolut tilfredshed og målbar succes for vores klienter. For at sikre den bedste løsning for alle parter, mener vi, at nøglen til den største succes findes i tæt samarbejde og vedvarende dialog. Vi er fyldt med spændende idéer og er meget ambitiøse. Derfor satser vi benhårdt på at blive alle vore kunders foretrukne valg indenfor udførelse af Grafisk Design, Webdesign og Grafik, og er altid på udkig efter nye spændende opgaver.

Hvad er dit behov?
Vi tilbyder hjælp til alle stadier i proces- og udviklingsfasen af designs. Fra selve idégenereringen til selve skabelsen af et flot og funktionelt resultatet. Har du allerede har rammerne på plads for hvordan det endelige resultat skal se ud, og leder blot efter nogle til at gøre dit projekt til realitet? Så hører vi gerne fra dig. Vi er lydhøre overfor alle typer af opgaver inden for grafisk design og webdesign, og kan hjælpe med stort set alt! Vi tager alle arbejdsopgaver meget seriøst, og påtager os med stolthed ansvaret for at opgaver bliver løst fyldestgørende. Heimdall Nordic sørger for at du får de bedste betingelser for at ramme din målgruppe og brande dit projekt på optimal vis.
Grafisk Design 4