GRAFISK DESIGN

Få hjælp til at fremhæve dit budskab. Online såvel som offline!

GRAFISK DESIGN HOS HEIMDALL NORDIC

Vil du skabe en rød tråd i indenfor hjemmesidedesign fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Vi tilbyder hos Heimdall Nordic at udføre dine tanker og idéer til virkelighed med målbare resultater. Går du og tænker over et logo, der skal kunne brande din virksomhed bedst muligt, så er Heimdall Nordic, den samarbejdspartner du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet, så kan vi også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs.

Skal du have udarbejdet et flot logo, der kan visualisere din virksomheds brand og identitet? Har du idéen til, hvordan dit logo skal se ud og skal du blot have gjort tanker til handling, kan vi hos Heimdall Nordic skabe et skræddersyet logo til netop dine behov og ønsker.

Men er du helt på bar bund, hjælper vi dig også med at udarbejde et logo baseret på vores analyse af din virksomheds brand og identitet. Alt arbejde foregår i en gennemsigtig proces, hvor du som kunde er med hele vejen i udviklingen af dit logo.

VIGTIGT VED WEBDESIGN​

Fang essensen af din virksomhed. Farverne, kulturen og ideologien bag arbejdsprocessen for din virksomhed. Hvad skal folk huske, når de ser dit logo og hjemmeside?

Grafisk Design 1
Grafisk Design 2

FÅ SKRÆDDERSYET GRAFISK DESIGN

Vi har folk til rådighed, som kan varetage dine grafiske opgaver. Brug for et nyt logo? Hvad med en ny hjemmeside med moderne og stilrent design? Brug for et banner til den kommende messe og udstilling? Vi fører en god dialog med dig om, hvordan du gerne vil have det grafiske til at se ud.

Vil du skabe en rød tråd indenfor hjemmesidedesign, fra opsætningen af en enkelt side med reklamer, logo mm. til navigationen mod andre sider, så er det værd at lytte til en grafisk designers idéer. Her kan vi hjælpe dig!

GÅ FRA TANKE TIL IDE TIL SALG

Går du og tænker over et logo, der skal kunne brande din virksomhed bedst muligt? Så er Heimdall Nordic den samarbejdspartner, du søger. Vi kan også lave bannere for din virksomhed til eksempelvis Google affiliate sider mm. Har du brug for at få dine tanker og idéer til en hjemmeside ført ud i livet?

Vi kan også lave mockup af hjemmeside eller andre ønskede designs. Kun fantasien sætter grænser. Tænk ligeledes over hvad du har brug for. Alle har forskellige behov, og nogle har brug for mere avanceret grafik end andre, som kan øge konverteringerne med minimal grafisk udtryk, men som til gengæld er gjort på en smart måde.

Grafisk Design 3

MODERNE LOGO DESIGN

Skal du have udarbejdet et flot logo, der kan visualisere din virksomheds brand og identitet? Har du idéen til hvordan dit logo skal se ud og skal blot have gjort tanker til handling, kan vi hos Heimdall Nordic skabe et skræddersyet logo til netop dine behov og ønsker.

Er du derimod helt på bar bund hjælper vi dig også med at udarbejde et logo baseret på vores analyse af din virksomheds brand og identitet. Alt arbejde foregår i en gennemsigtig proces, hvor du som kunde er med hele vejen i udviklingen af dit logo.

MODERNE LOGO DESIGN

Ved du allerede hvordan at dit design skal være, men mangler evnerne eller tiden til selv at tage hånd om det, så er det muligt at ansætte en webdesigner. En webdesigner udvikler brugerfladerne til internetsider og multimedieprogrammer og forvandler med andre ord idé til praksis.

Det vil sige, at en webdesigner implementerer foto, video mm., og tester systemets virke. Som webdesigner er man med andre ord afhængige af, at udviklingsdelens første trin er, eller bliver, lavet før, at man kan igangsætte arbejdet. Derfor er webdesigneren ofte i tæt kontakt med tekstforfatterne.

Grafisk Design 4

VI HJÆLPER DIG I MÅL MED GRAFIKKEN

Har du brug for et banner eller flere bannere til en kampagne, hjemmside eller lignende? Så behøves du ikke at lede længere. Vi vil hos Heimdall Nordic hjælpe dig med at få gjort dine tanker til handling. Bannere er ofte en meget vigtig del, når du ønsker at skabe mere synlighed for din virksomhed. Dette gør sig både gældende på din egen hjemmeside, men også hvis du benytter dig af kampagner eller affiliate marketing på andre sites.

Har du et fantastisk produkt og har du idéen til hvordan din produktemballage skal se ud, men mangler lige det grafiske snilde til at få det ført ud i livet? Det er her, at vi hos Heimdall Nordic kan hjælpe dig. Vi tilbyder udvikling af produktemballage udarbejdet i en gennemsigtig proces, hvor du selv er med hele vejen og vi sammen får skabt det bedste resultat for dit brand og virksomhed.

KREATIVE LØSNINGER FRA KREATIVE HJERNER

Vi i Heimdall Nordic er et kreativt digitalt bureau fra 2014. Med base i Nordjylland er vi en række kreative hoveder, der er samlet og heriblandt finder du vores passionerede danske designere, der ihærdigt stræber efter at skabe de bedste løsninger indenfor grafisk design. Vi sætter en ære i at forvandle idé til produkt og finder stor interesse i at nytænke projekter fra begyndelse til at transformere et allerede eksisterende digitalt materiale. Vi leverer skarpe designs med moderne teknologi og stor know how, der fremhæver dine ønsker på bedst mulig vis. Vores fornemste opgave er at skabe resultater i fællesskab med vores kunder, og at levere flotte, effektive og enestående løsninger.

Grafisk Design 5

YDMYGT ARBEJDE MED STORT UDBYTTE

Det er filosofien hos Heimdall Nordic at tilgå arbejdet med enhver opgave ydmygt og med stor omtanke af respekt for kunde og opgaven i sig selv. Vi mener, at denne indstilling medvirker til, at vi hver eneste dag træffer de rigtige beslutninger og bevarer det høje professionelle niveau. Det er af altafgørende betydning for os, at enhver varetaget opgave fører til absolut tilfredshed og målbar succes for vores klienter.

For at sikre den bedste løsning for alle parter mener vi, at nøglen til den største succes findes i tæt samarbejde og vedvarende dialog. Vi er fyldt med spændende idéer og er meget ambitiøse. Derfor satser vi benhårdt på at blive alle vore kunders foretrukne valg indenfor udførelse af Grafisk Design, Webdesign og Grafik og vi er altid på udkig efter nye spændende opgaver.  

Grafisk design

Det at have en hjemmeside, sider på sociale medier og online markedsføring er vigtigere end nogensinde før. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at man er god til at skabe visuelt content, der kan kommunikere ens budskab, brandværdier og lignende. Derfor er grafisk design ligeledes også vigtigere end nogensinde før, da en hjemmeside, profil på de sociale medier eller markedsføringskampagne, der har skarpt grafisk design, helt simpelt slår dem, der ikke har. Af denne årsag vil vi her gå lidt i dybden med hvad grafisk design er, hvad grafisk design handler om og hvorfor det er så vigtigt. 

Hvad er grafisk design?

Grafisk design er hvor professionelle designere skaber visuelt indhold, der kan viderebringe budskaber ved brug af forskellige visuelle og grafiske teknikker. Med layoutteknikker kan designere bruge typografi og billeder til at involvere og engagere burgere og gøre deres overordnede online brugeroplevelse med din virksomhed eller generelt dit brand bedre. Dette er også en vigtig del af konverteringsoptimering og generelt at skabe et brand image.

Grafisk design handler om at skabe brugerens oplevelse af dit brand visuelt

Grafisk design omhandler mange forskellige aktiviteter inklusiv f.eks. skabelsen af et logo. Helt basalt set, så handler grafisk design om at gøre ens brand æstetisk tiltrækkende, hvilket en vigtig del af ens markedsføring. Ved brug af billeder, farver og typografi kan grafiske designere tiltrække seere til ens brand. Når det gælder grafisk design til et kommercielt brug, som f.eks. en hjemmeside og brugeroplevelsen af denne, så skal grafiske designere gøre brug af en menneske-centeret tilgang og foretage stilvalg, som f.eks. placeringer af billeder og forskellige fonte med det henblik at forbedre totaloplevelsen af en hjemmeside.

Det betyder kort sagt, at en kommerciel grafisk designer skal fokusere på at skabe indhold, der er godt til din målgruppe og som maksimere brugervenligheden for kunden. Selvfølgelig er det vigtigt, at designet er flot, æstetisk og ser godt ud, men det skal også have et formål og det formål skal selvfølgelig være at generere mere omsætning i sidste ende.

En grafisk designer for en hjemmeside skal fokusere på:

  1. At lave en god informationsarkitektur og interaktive designs, som skal sikre adgang og brugervenlighed for brugerne.
  2. Gøre brug af grafiske designevner for at skabe design som tager højde for, og forbedre, den totale oplevelse for brugeren.

Hvis for eksempel din virksomhed har en app, så er det grafiske design for denne app specielt vigtigt. Appen skal først og fremmest være flot og se professionel ud. Derudover er det dog også ekstremt vigtigt, at brugeren kan finde frem til det, som han eller hun skal bruge med enkelte klik. Hvis brugeren ikke kan dette, er appen for rodet eller besværlig, og så har den grafiske designer fejlet i at tage højde for totaloplevelsen for brugeren. Man kan sige at omfanget af grafisk design er, at det både skal se godt ud, være meningsfuldt og brugervenligt.

Grafisk design taler til dine følelser

Selvom grafisk design har ændret sig meget over de sidste tusinde år, da der nu skal tages højde for interaktiv software, internettet og meget mere, så omhandler grafisk design stadig mange gamle principper. Med grafisk design er det altafgørende, at man gør et godt førsteindtryk ved kunden. Hvis man ikke gør dette, risikerer man simpelthen at miste kundens interesse, før de overhovedet ved, hvad du kan tilbyde.

En grafisk designer skal altså have en skarp forståelse for f.eks. farveteori og hvor ekstremt vigtigt valget af de rigtige farver til f.eks. ens hjemmeside eller markedsføring er. Farvevalg skal nemlig ikke bare reflektere virksomheden som helhed, men også brugerens forventninger. Et eksempel er, at man skal lave design, hvor der er taget højde for, hvordan farver skal matche tonen af det, man tilbyder.

Derudover har du også brug for god grafisk design for den overordnede effekt af dine budskaber. Med de rigtige farver kan du nemlig forme din brugers følelser, som du guider dem gennem f.eks. din webshop – altså fra landingssiden til call-to-action knappen. Derfor er en stor del af grafisk design også blevet analysearbejde. En grafisk designer skal nøje overvåge, hvordan deres designs æstetik passer til brugerens forventninger. Her kan man forbedre ens konverteringsrate enormt meget ved at finde frem til et farveskema, der passer perfekt til den besøgendes behov og mindset. Det er altså vigtigt at have brugerpsykologi ind over ens designproces og tage højde for flere forskellige overvejelser for ens grafiske design. Det er blandt andet disse:

  • Symmetri og balance
  • Flowet af ens design (F.eks. flowet af ens hjemmeside eller app)
  • Gentagelser
  • Mønstre
  • Gode proportioner
  • Typografi (Er meget mere vigtigt, end mange tror)
  • Kulturen for ens målgruppe (Et eksempel kan være at betydningen bag rød er meget forskellige fra vestlige kulturer til østlige kulturer. Her bruges rød ofte enten som noget kærligt eller en advarsel, mens det i østen mere er et tegn på rigdom.)

Typografi er enormt vigtigt når det gælder grafisk design. Den samme sætning kan forstås på mange forskellige måder, med forskellig typografi.

Overordnet for grafisk design

Overordnet set er din mission som grafisk designer at sørge for at smukt design og brugervenlighed går hånd i hånd. Det ene fungerer ikke uden det andet, så begge skal fungere sammen. Hvis du formår at skabe en troværdig visuel fremstilling, samtidigt med at din hjemmeside er super brugervenlig og logisk, så vil du automatisk opleve at dine besøgende har en meget bedre totaloplevelse på f.eks. din hjemmeside. Der er mange forskellige aspekter, der skal tages højde for, men når det lykkes, vil man hurtigt kunne mærke resultaterne. Du kender det sikkert selv. Har du prøvet at være på en enormt flot hjemmeside, som bare ikke var særligt brugervenlig? Eller en hjemmeside der var super brugervenlig, men bare ikke så specielt flot ud? Begge dele er naturligvis ikke optimale. Missionen med grafisk design er at sørge for, at begge disse dele fungerer fantastisk.

Få et tilbud på Grafisk Design i dag!

Grafisk Arbejde

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser