NY WEBSHOP?

Professionelle webshops der konverterer!

FÅ EN FLOT & LYNHURTIG WEBSHOP

Vi er eksperter i WooCommerce og ved hvad der konverterer og hvad der er bedst practice i samspil med dit specifikke behov. Vi udvikler webshops, der er hurtige og som konverterer.

Når vi laver en webshop til dig, kan du være sikker på, at den er responsiv på mobil og tablet, samt ikke mindst at den er lynhurtig. Vi anbefaler derfor som udgangspunkt at bygge shops i Gutenberg blocks for en superhurtig webshop med fuld kompatibilitet i layout.

Det skal være så nemt for dine handlende at lave en ordre som overhovedet muligt og den skal bare være hurtig og 100% responsiv på mobil. Oftest vil over 2/3 af din trafik være fra mobilenheder, så det skal bare spille.

Det betyder også, at du skal være opmærksom på, at mange avancerede funktioner og animationer ikke vises på mobilen. Vi guider dig til en balanceret webshop, som både er stilren og lynhurtig. Herefter kan vi bygge på efter dine ønsker og lave splittests løbende.

PRISESTIMERINGER PÅ WEBSHOP

LILLE & SIMPEL

Fra 10.000 Kr.

STOR & SIMPEL

Fra 25.000 Kr.

STOR & AVANCERET

Fra 60.000 Kr.

DERFOR WOOCOMMERCE!

WooCommerce er den mest populære shopløsning på verdensplan og det er der flere gode grunde til. Vi arbejder med WooCommerce, fordi du får komplet frihed og et utal af integrationer – gratis og betalt – som kan gøre lige, hvad du gerne vil.

Fuld Kontrol

Ved at arbejde i WordPress giver denne øgede kontrol dig mulighed for at lave et custom produktlayout i et specifikt tema efter dit ønske.

Niche betalinger

Du har derfor mulighed for at lave helt unikke landingssider til udvalgte produkter, som du ønsker. WooCommerce understøtter desuden et hav af nichebetalinger, udover standard kort betaling, PayPal og MobilePay.

Systemet er meget brugervenligt og integreres nemt ind på dit site med masser af moduler specifikt udviklet af WooCommerce selv.

webshop 1

WEBSHOP (WORDPRESS & WOOCOMMERCE)

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigere end nogensinde før at have en god webshop. Der er nu 2 milliarder online købere og eCommerce står for hele 14% af alt retail omsætning i verdenen. Dette tal er i eksplosiv vækst og bare i 2023 forventes dette tal at stige til 22%! I de vestlige og rigere lande, som Danmark, er disse procenter naturligvis endnu højere. Disse statistikker viser også, hvor vigtigt det er at få lavet en webshop, så man kan få adgang til denne massive mængde online købere. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvad eCommerce er, hvad en god webshop består af, samt hvordan du nemt kan skabe en til din forretning.

Hvad er eCommerce?

Begrebet eCommerce referer til processen af at købe og sælge produkter og services online. Ofte er det der også kombineret med en fysisk lokation, så kunderne både kan opleve kunderne fysisk i butikken og senere bestille produktet online. Derudover giver det også kunderne muligheden for at bestille online og derefter henter produkterne eller modtage servicen i butikken.

Udover at give kunderne en bedre totaloplevelse er en online butik også vigtigt for at kunne nå helt nye målgrupper. En fysisk butik er begrænset til dem, der rent faktisk går forbi butikken eller bor lige i nærheden, mens man med en webshop kan sælge produkter til personer fra hele verdenen. Derfor udvides ens målgruppe ekstremt meget ved oprettelsen af en webshop. Uanset om man er en lille eller stor virksomhed skal en webshop altså efterhånden være en fast del af ens overordnede forretningsstrategi.

Fordele ved eCommerce

Med en ekstreme vækst som eCommerce industrien er under, har du intet at tabe ved at hoppe om bord, men alting at opnå! Der er ekstremt mange fordele ved at have en webshop og her er nogle af de mange fordele:

24/7 salg: En af de store fordele ved en Webshop er, at det bliver muligt for din målgruppe at købe produkter fra dig på alle tidspunkter af døgnet, hvilket som helst dag eller nat. Det gør det nemmere for kunderne, men øger også din potentielle omsætning enormt meget. Derudover kan man koble sin webshop op på mange af de forskellige sociale medier, hvilket giver dig endnu flere forskellige kanaler at sælge dine produkter igennem. Alt i alt øger en webshop altså din potentielle omsætning betydeligt meget.

Udvidet målgruppe: Eftersom at en fysisk butik kræver, at man er til stede i butikken for at købe, er en fysisk butik også begrænset til de kunder, der er i området. Med en webshop kan du dog udvide din målgruppe til mennesker spredt ud over hele landet eller verdenen, hvilket øger din kundebase og potentielle omsætning betydeligt meget. Derudover gør en webshop det også muligt for dig at udvide dit sortiment. En fysisk butik er begrænset til den mængde produkter, der kan være i butikken alt efter butikkens areal, mens en webshop kan have uendeligt mange forskellige produkter.

Data på dine kunder: Med en fysisk butik er det næsten umuligt at spore, hvor ofte en person kommer til butikken og kigger, inden han eller hun laver en købsbeslutning. Med en webshop kan man dog følge kundens hvert eneste klik, hvilket giver enormt værdifulde informationer omkring dine kunders købsprocesser og giver dig muligheder for nye markedsføringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at øge din omsætning.

Webshop vs. Fysisk butik

Med en ekstreme vækst som eCommerce industrien er under, har du intet at tabe ved at hoppe om bord, men alting at opnå! Der er ekstremt mange fordele ved at have en webshop og her er nogle af de mange fordele:

For nogle år siden virkede det meget som om, at det var en enten eller situation, hvor man var tvunget til at vælge hvilken type forretning, man ville skabe. Ville man have en fysisk butik, eller online webshop? Sådan er det dog ikke længere i dag. I dag kan det faktisk være en stor fordel at have begge dele, da det giver muligheden for at give kunden en strømlinet købsproces, hvor kunden selv kan vælge, hvordan han eller hun vil interagere med butikken.

Ved at have begge løsninger rammer man også en breder målgruppe. Nogle personer foretrækker at købe ting online, fordi det er nemmere. Andre foretrækker at købe tingene i en fysisk butik, så de lige kan stå med det i hånden, inden de vælger at betale. Derudover er der også dem, som gerne vil stå med det i hånden i en butik og så derefter senere købe det hjemmefra online. Med begge dele kan man altså ramme alle disse forskellige typer kunder. Derudover har man ofte også en større sandsynlighed for at skabe loyale kunder, når man har begge dele.

Ting du skal overveje når du vil starte en webshop

For at begynde på at sælge online skal du lave en online webshop til din forretning, opsætte dit produktkatalog, opstille betalingsmetoder og generelt dine online forretningsoperationer. Det er f.eks. levering, moms, og mere). Med WordPress og WooCommerce kan du specielt nemt lave din egen webshop hurtigt og smertefrit uden den store erfaring. Her er nogle ting du skal huske at overveje når du vil starte en webshop:

Sikker betaling: Det er vigtigt at kunne tage imod sikre betalinger over sin webshop. De primære kort VISA og Mastercard, og efterhånden også MobilePay og PayPal er meget vigtige. Derudover skal alt betaling foregå over en krypteret side.

Hold lageroptælling ved lige: Når du har en online webshop, kommer ordre ind døgnet rundt, også når du sover. Derfor er det også enormt vigtigt, at du sørger for at holde din lageroptælling i sync, så webshoppen selv ved hvornår den skal skrive ”udsolgt” ved et produkt. Ellers risikerer du bare en utilfreds kunde.

Vælg den rigtige webshop plan: Der er mange forskellige webshop planer på markedet – nogle der er helt gratis og andre der koster flere tusinde kroner om måneden. Her er der mange forskellige faktorer, der spiller ind,. når du skal finde den rigtige plan til dine behov, men det er en god ide at undersøge dette nøje, så du er sikker på, at du vælger den, der passer bedst til dig.

Brugerdefiner din hjemmeside: De fleste webshop-platforme tilbyder meget fleksible designs, hvilket betyder, at du kan skabe den helt perfekte webshop til lige netop dit brand. Det er blandt andet ting som layout, farver, fonts og andre elementer du kan ændre, så de alle sammen passer helt perfekt til dit brand. Derudover er det også vigtigt at sørge for at hjemmesiden er optimeret til mobilvisning, så besøgende over telefonen også kan gøre brug af den.

Inkluder alle salgs kanaler på din hjemmeside: Der findes mange andre salgskanaler online end bare webshoppen. Et godt eksempel er naturligvis de sociale medier, hvor du på f.eks. Facebook og Instagram kan importere de produkter, du har til salg på webshoppen og så faktisk også sælge dem direkte gennem din Facebook og Instagram side. Når du har sat din webshop op, kan du med andre ord lige så godt gøre brug af alle de forskellige salgskanalmuligheder, der er.

Webshop med WordPress & WooCommerce

WordPress er verdens mest populære platform til at bygge sin egen hjemmeside og enormt mange blogs og lignende hjemmesider er lavet gennem WordPress. Derfor er det naturligvis også interessant at tænke på, om man kan drive sin webshop gennem WordPress, specielt hvis man endda allerede har en blog til sin virksomhed via WordPress. Alene med WordPress er det dog ikke muligt at sælge produkter, men kombinerer man WordPress med WooCommerce, har man faktisk pludseligt en meget god eCommerce platform.
WooCommerce er verdens mest populære open-source eCommerce løsning. Selve platformen er gratis, fleksibel og konstant forbedret på grund af det kæmpe store fællesskab, der benytter sig af WooCommerce. Fordelen ved at det er open-source er, at du bibeholder fuldt ejerskab over din butiks indhold og data for evigt.

Med WooCommerce er der uendeligt mange forskellige muligheder for at skabe en helt unik hjemmeside. Du kan bygge din helt egen side fra starten eller gøre brug af en af deres unikke temaer, som ofte er lavet med henblik på specifikke brands og industrier. Derudover er WordPress enormt nemt at bruge, hvilket betyder at du hurtigt og nemt kan ændre på forskellige sider, tilføje nyt indhold eller nye sider, og meget mere. Udover alt dette er WordPress også en god platform at bruge når det kommer til SEO!

SEO er den proces at optimere sin hjemmeside til at lande så højt som muligt i Google’s søgeresultater. Med WordPress kan du gøre brug af WordPress SEO fordele og dermed opbygge en meget skarp søgemaskineoptimering med din side. Dette gør at du lander højere i søgeresultaterne og dermed får meget mere organisk trafik. Mere trafik vil automatisk være flere ordre i bogen.

Udover at bygge en flot hjemmeside er det også super nemt at håndtere selve forretningsdelen af din webshop gennem WordPress. Du kan nemt vælge, hvordan du vil blive betalt, sætte leveringsmuligheder og gøre moms meget simpelt. Med hensyn til betaling kan du f.eks. nemt gøre brug af Stripe og Paypal, som er nogle af de største og mest sikre betalingsløsninger, der er på markedet. WordPress og WooCommerce har dog deres egen betalingsløsning kaldet WooCommerce Payments, som er automatisk integeret i systemet og som også er en meget sikker løsning. Den vil man typisk bruge, hvis man har en webshop gennem wordpress og WooCommerce. Udover dette er det som sagt også enormt nemt at opsætte leveringsmuligheder. Her har Woocommerce et integreret program kaldet WooCommerce Shipping, som gør det enormt nemt at sætte de forskellige leveringsmuligheder op i sin webshop, så kunden nemt og hurtigt kan få sin pakke leveret hjem til sig. Du kan gennem denne platform også printe shipping labels direkte fra dit dashboard på platformen. Sidst men ikke mindst er det meget nemt at håndtere moms gennem platformen. Her kan du helt automatisk sætte platformen til at tage højde for moms.

Vækst din forretning med WooCommerce Admin

WooCommerce er naturligvis skabt til, at du kan skabe vækst i din forretning og hele tiden forsøge at bliver en større og større virksomhed. Med WooCommerce kan du nemt og hurtigt hele tiden holde øje med de forskellige performance metrics og alt den vigtige data gennem WooCommerce Admin, et meget stærkt og brugerdefinerbart dashboard, som indeholder alt den vigtige data for din butik.

I dette dashboard kan du også øge den målgruppe og dit besøgertal gennem markedsføring og sociale medier med f.eks. Google Ads, Hubspot, Mailchimp, Facebook, og mange flere forskellige integrationer. Der er uendeligt mange forskellige features, du kan installere på din webshop gennem WooCommerce. På det officielle WooCommerce marketplace er der også hundredvis af gratis og betalte extensions, som du kan bruge til at forbedre funktionaliteten af din hjemmeside og give din kunde så god en oplevelse som overhovedet muligt. WordPress egne udviklere tjekker alle disse extensions igennem og forbedre dem, så du altid kan være sikker på, at en extension rent faktisk gør, som den siger. Med alle disse forskellige features og extensions er der enormt mange forskellige muligheder for at gøre din hjemmeside helt unikt og give din kunde en fantastisk online oplevelse.

Sidst men ikke mindst har WooCommerce sin gratis app til både Android og iOS. Med denne app kan du altså super nemt og hurtigt holde øje med vigtige data om din webshop på telefonen og farten, og f.eks. få en notifikation hvert eneste gang, du laver et salg. Denne app gør det altså nemt at sikre, at man er opmærksom på, når der er placeret en ny ordre, men giver også bare en hurtig og nem måde at holde øje med de vigtige data fra ens hjemmeside.

Er du klar til at løfte din webshop til nye højder?

Jeg hjælper dig med at udleve dine drømme om den perfekte webshop. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, så du er sikret lige præcis den løsning du drømmer om. Udfyld formularen nedenfor og så snakkes vi ved!
Webshop

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser