LINKBUILDING

Den vigtigste brik mod toppen af Google! Så hvad venter du på?

Vi hjælper dig med en stærk linkprofil

At folk snakker om og anbefaler din virksomhed til andre er super vigtigt for din forretning og derfor en stor del af din digitale strategi. Det er det fordi at det hjælper jeres organisation med at blive fundet af både mennesker og søgemaskiner. Gode anbefalinger i form af links kan nemlig være meget afgørende for jeres placeringer på Google.

Kvalitet og relevans er noget der bliver snakket rigtigt meget om, fordi det har stor betydning for hvordan Google bedømmer din hjemmeside. Kravene til kvaliteten af linkbuilding har i dag stor betydning for rangeringen.

Vi går derfor meget op i at vores links er stærke .dk og at de er relevante for emnet. På den måde får vi udarbejdet en stærk linkprofil til din virksomhed.

Linkbuilding 1
Linkbuilding 2

Du vælger link pakke

Vælg den link pakke der passer bedst til dig og din virksomheds behov. Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge? Så kontakt os endelig!

Linkbuilding 3

Vi skriver artiklerne

Vi sørger for at der bliver skrevet gode kvalitets tekster til emner der passer din forretning. På den måde kan vi skabe høj kvalitets links til dig.

Linkbuilding 4

Dine links går live

Alt efter hvilken løsning du vælger vil dine links blive planlagt og spredt ud over tid så din linkprofil får et naturligt men stærkt boost.

Linkbuilding 5

Dine placeringer stiger

Dine nye links vil give dine placeringer et boost. Det vil øge din trafik på din hjemmeside og derfor give dig flere potentielle kunder.

LINKBUILDING PÅ AUTOPILOT

LINK PAKKE 1

3.000 Kr./md.
10 links pr. md. (300 kr./stk.)

LINK PAKKE 2

5.600 Kr./md.
20 links pr. md. (280 kr./stk.)

LINK PAKKE 3

7.800 Kr./md.
30 links pr. md. (260 kr./stk.)

LINK PAKKE 4

10.000 Kr./md.
40 links pr. md. (250 kr./stk.)

LINKBUILDING PÅ ENTERPRISE

LINK PAKKE 1

22.000 Kr./md.
100 links pr. md. (220 kr./stk.)

LINK PAKKE 2

40.000 Kr./md.
200 links pr. md. (200 kr./stk.)

LINK PAKKE 3

72.000 Kr./md.
400 links pr. md. (180 kr./stk.)

VI HJÆLPER DIG MED EN STÆRK LINKPROFIL

Emnerne er lig med emnet, der skal skrives om og linkes til – Et emne kunne f.eks. være “Herretøj”, hvor der skrives det antal artikler om emnet ift. det købte antal links fordelt over de forskellige emner. Hvert emne kan linkes til de URLs du ønsker – dog op til maks 2/artikel. Ønsker du flere emner per pakke koster disse +200 kr./emne.

Alle vores links er fra stærke kvalitets .dk sider, som alle er med unikke IP’s, hostet forskellige steder og i forskellige lande. Alle vores links har blandet og stærke metrics – Heri blandt blandet DR mellem 8-93, trafik fra 1000 –/+100.000, backlinks fra 0 – 88.245. Der kan ikke udvælges specifikke links eller specifikke metrics, disse udgives tilfældigt.

Vi tillader også erotiklinks – uden merpris. Casino, gambling og stoffer er ikke tilladt som emne, men vi linker gerne til det via generelle emner. Her vil prisen være +100%.

Vi garanterer, at alle vores links vil være online i minimum 2 år fra udgivelsen – Vi tager naturligvis forbehold for force majeure.

Vi tilbyder ingen fortrydelsesret, revisioner eller refunderinger. Når pakke er bestilt og betalt påbegyndes arbejdet. Betaling sker via faktura, netto kontant. Vi garanterer ikke, at du i forvejen ikke har en eller flere links fra vores linkportfolio; vi analyserer ikke de links du i forvejen har. Opsigelse skal ske skriftligt per e-mail til kontakt @ heimdallnordic.com inden den første i næstkommende måned. Overskrides den 1 i måneden, kan abonnementet først opsiges til næstkommende måned.

Har du spørgsmål til linkpakkerne?

Er du overbevist om linkbuilding skal være en del af din digitale strategi men aner ikke hvor mange eller hvor lidt links, du har brug for? Så kontakt os endelig. Vi guider dig til den bedste løsning jf. Googles retningslinjer.

Linkbuilding

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser