Tekstmængde

KR
0
Måned
Sådan kan vi hjælpe dig med dit tekstarbejde
content

Få tekster der rammer i hjertet hos dine kunder, og tekster som Google vil elske at indeksere.
– Heimdall Nordic

content
SEO-Tekster

Alt udført tekstforfatning fra Heimdall Nordic bliver udført efter alle SEO kunstens regler. Dette bevirker i, at vores tekstforfattere er meget kyndige indenfor både tekstforfatning og SEO. Med denne kombination vil du kunne tilføje tekster på din hjemmeside, som både kunderne og Google vil elske. Kampen på den digitale markedsplads bliver større og større, derfor er det vigtigt at du som virksomhed har fokus på SEO, hvis du vil have en del af markedet. Er din hjemmeside og tekstforfatning ikke SEO optimeret, vil du altid være et skridt efter de konkurrenter der har SEO som en integreret del af deres strategi.

content creator
Produkttekster

Har du verdens bedste produkter, men de sælger ikke som du mener potentialet er til? Udover at have et godt produkt, er det grafiske design og tekstforfatningen i dine produktbeskrivelser af højeste betydning for, om forbrugerne ønsker at købe dit produkt eller ej. Du har ikke mange sekunder til at fange en potentiel kundes opmærksomhed, inden vedkommende klikker videre hvis det grafiske design og tekstforfatningen ikke lever op til forbrugerens forventninger. Går du derfor på kompromis med beskrivelsen og visualiseringen af dine produkter, så vil resultatet også blive herefter.

add_content

Vi tilbyder både at SEO optimere dine nuværende tekster, eller at skrive helt nye tekster til dine behov og ønsker, selvfølgelig altid efter alle SEO kunstens regler.

Kvalitet eller kvantitet – Vil du have gode kvalitetstekster med meget research, eller skal du blot bruge store mængder? Vi arbejder med fast timepris. Dette kan du forvente – Kvantitet ca. 1.500 – 1.700 ord./timen – Research og dybdegående tekster 500-1000 ord i timen, afhængigt af emnet.

collab

Som online shop kan du ikke vise den potentielle kunde, hvordan produktet føles og ser ud, som var det i en fysisk butik. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at fange den potentielle kunde med grafisk materiale og tekstforfatning af højeste kvalitet. Således kan det lykkedes dig at overbevise den potentielle kunde om, at lige netop dette produkt, er det som vedkommende mangler og har søgt efter.

Mangler du hjælp til en SoMe strategi, og ønsker du at få skrevet nogle SoMe opslag der passer til netop din målgruppe, så tag kontakt til os i dag, og vi vil hjælpe dig i gang.

Har du tænkt over hvordan din hjemmeside skal hjælpe din virksomhed med at kommunikere det du ønsker at fortælle dine kunder og potentielle kunder? Det er alfa omega at man som virksomhed gennemtænker sin skriftlige kommunikation på sin hjemmeside. Hos Heimdall Nordic har vi fundet de skarpeste hjerner til at skrive tekster der både rammer i hjertet hos dine kunder, og tekster der er opsat efter alle SEO kunstens regler. Har du en blog på din hjemmeside, og kunne du tænke dig at få regelmæssige indlæg skrevet og publiceret, så hjælper vi hos Heimdall Nordic også med dette.

Det er meget vigtigt at du som virksomhed har fokus på en ensartet kommunikation igennem hele virksomhedens brand og identitet. Gå derfor ikke på kompromis med tekstforfatningen på din hjemmeside. Dette gør sig gældende for alt dit tekstmateriale, om det så er sælgende, inspirerende eller informerende tekst. Alle vores analyser viser, at en ensartet tekstforfatning øger konverteringsraten på hjemmesiden. Få løftet tekstforfatningen for din hjemmeside allerede i dag, og få en ufropligtende snak med os hos Heimdall Nordic.
Derfor skal du vælge os
  • Ingen binding – Kun faste timepriser 600 kr. ex moms
  • Resultater skabt i en gennemsigtig proces
  • Du tilknyttes en personlig rådgiver og kontaktperson
  • Agilitet og fleksibilitet som ingen andre på markedet
  • Du bliver ikke bare en kunde blandt mange andre