TEKSTFORFATNING

Lad os skrive de gode tekster ud fra relevante nøgleord!

content
Tekstforfatning 5

Derfor kan det betale sig med god tekst

Google læser efterhånden alt indhold som et menneske og mindre som en maskine. Derfor er det vigtigt at fokusere på brugeroplevelsen og relevansen af det indhold du har på dit website.

Har det for lidt relevans på de anvendte søgeord, klikker brugeren ud igen lynhurtigt, og Google tildeler derfor dit website minuspoint. Det er ikke godt for din placering og dermed dine salg og konverteringer, hvad enten det er som fysisk butik med lokale eller som webshop.

Sådan skriver du den gode webtekst

Vi har lavet en guide til, hvordan du skriver den gode tekst til netop dit erhverv. Det er slet ikke så svært, men kræver blot lidt research, struktur og noget godt indhold, som er let at læse og med fuld relevans for det de besøgende klikker ind for.

Tekstforfatning 1

få et tilbud

Vi kan tilbyde nogle skarpe priser på pris pr. ord. Skriv blot og hør, hvad vi kan give dig af godt tilbud på dit tekstarbejde.

Tekstforfatning 2

God tekst skaber resultater

Alt udført tekstforfatning fra Heimdall Nordic bliver udført efter alle SEO kunstens regler. Dette bevirker i, at vores tekstforfattere er meget kyndige indenfor både tekstforfatning og SEO. Med denne kombination vil du kunne tilføje tekster på din hjemmeside, som både kunderne og Google vil elske. Kampen på den digitale markedsplads bliver større og større, derfor er det vigtigt, at du som virksomhed har fokus på SEO, hvis du vil have en del af markedet. Er din hjemmeside og tekstforfatning ikke SEO optimeret, vil du altid være et skridt efter de konkurrenter, der har SEO som en integreret del af deres strategi.

Har du verdens bedste produkter, men de sælger ikke, som du mener potentialet er til? Udover at have et godt produkt, er grafiske design og tekstforfatningen i dine produktbeskrivelser af højeste betydning for, om forbrugerne ønsker at købe dit produkt eller ej. Du har ikke mange sekunder til at fange en potentiel kundes opmærksomhed, inden vedkommende klikker videre, hvis det grafiske design og tekstforfatningen ikke lever op til forbrugerens forventninger. Går du derfor på kompromis med beskrivelsen og visualiseringen af dine produkter, så vil resultatet også blive herefter.

KOMMUNIKATION ER LIG MED SALG!

Har du tænkt over, hvordan din hjemmeside skal hjælpe din virksomhed med at kommunikere det, du ønsker at fortælle dine kunder og potentielle kunder? Det er alfa omega, at man som virksomhed gennemtænker sin skriftlige kommunikation på sin hjemmeside.

Som online shop kan du ikke vise den potentielle kunde, hvordan produktet føles og ser ud, som var det i en fysisk butik. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at fange den potentielle kunde med tekstforfatning, der er informativt og har høj relevans. Det skal være nemt for den besøgende at foretage den ønskede handling, hvad enten dette er at kontakte dig for mere eller lægge en vare i kurven.

Vi tilbyder både at SEO optimere dine nuværende tekster eller at skrive helt nye tekster til dine behov og ønsker, selvfølgelig altid efter alle SEO kunstens regler. Måske har du allerede en masse godt indhold på dit site, men mangler at organisere det og opdatere det. Her hjælper vi dig til en skarp pris, som du med ro i maven kan forholde dig til.
Kvalitet eller kvantitet – Vil du have gode kvalitetstekster med meget research, eller skal du blot bruge store mængder? Vi arbejder med fast timepris. Dette kan du forvente – Kvantitet ca. 1.500 – 1.700 ord./timen – Research og dybdegående tekster 500-1000 ord i timen, afhængigt af emnet.

Få et tilbud på Tekst i dag!

logo
Tekstforfatning 6

Tekstforfatning er en faktor, som er blevet ekstra meget vigtig, når det kommer til digital markedsføring og ens online tilstedeværelse. I denne artikel vil vi gå i dybden med, hvad tekstforfatning er, hvad en tekstforfatter laver, hvad er vigtigt når det kommer til tekstforfatning og forskellen på god og dårlig tekstforfatning. Så læs videre, hvis du vil lære mere om denne vigtige del af din online markedsføringsstrategi.

Hvad er tekstforfatning?

Kort sagt, så er tekstforfatning nøjagtigt, hvad det lyder som, altså skrivning af tekst. Når det kommer til ens online markedsføring, er det dog meget mere, end bare at skrive nogle ord ind, da den tekst man har på ens hjemmeside, kan være altafgørende for, om man dukker op i de forskellige søgemaskiner, samt om ens hjemmesidebesøgende bliver på ens hjemmeside. Det er også primært af disse to grunde, at tekstforfatning er blevet så vigtig en del af ens online markedsføring.

De tre primære formål med tekstforfatning når det kommer til online markedsføring er:

  • Højere rangeringer i de forskellige søgemaskiner (Øget trafik)
  • At holde besøgende på ens hjemmeside i så lang tid som muligt
  • En højere konverteringsrate

Hvad er en tekstforfatters opgave?

Det er altså klart, at en tekstforfatters opgave er at skrive tekster. Der findes dog mange forskellige typer tekstforfattere og en tekstforfatter der skriver for en webshop, har naturligvis et andet formål med sin tekst, end en forfatter af en ny roman har. En tekstforfatter der befinder sig i online markedsførings-verdenen, skal skrive sine tekster med det formål at give hjemmesidens besøgende en bedre oplevelse, så de bliver længere på hjemmesiden og så en større andel af dem forhåbentligt i sidste ende beslutter sig for at placere en ordre, hvis det er en online butik. Derudover er inddragelsen af nøgleord også vigtig, så teksten får hjemmesiden til at lande højere i de forskellige søgemaskiner.

Som hjemmesideejer kan man selv vælge at skrive sine tekster. Det er dog en tidskrævende proces og ved både blogs og webshops er der typisk enormt mange tekster, der skal udarbejdes. Derudover kan det også være, at man ikke selv er en haj til at skrive tekster. Har man ikke tiden eller lysten til selv at skrive teksterne, kan man ansætte en tekstforfatter til at gøre det for en. Det kan være gennem et SEO-bureau eller en freelance tekstforfatter. SEO-bureauer er typisk væsentligt dyrere end freelancers, men kan også være en mere pålidelige kilde. Et SEO-bureau tager typisk mellem 750-1000 kroner i timen, hvor en freelancer kan arbejde til væsentligt billigere penge.

Hvad er vigtigt når det kommer til tekstforfatning?

Når det kommer til tekstforfatning til hjemmesider, er der flere forskellige ting, som er ekstra vigtige at tænke over.

Først og fremmest er strukturen af teksterne meget vigtig. Man skal have en god struktur i sine tekster, så læseren ikke bliver forvirret eller føler, at man er i gang med at læse en roman. Derfor skal man også undgå lange tekster i et stort afsnit, da det medfører en for stor risiko for, at læseren simpelthen bare lukker siden igen.

Derudover er det vigtigt at have nøgleord med i sin tekst. Her kan man både have long-tail nøgleord og short-tail nøgleord med i sin tekst, så man både rammer nøgleord med stor og lille konkurrence. Det er også typisk nøgleordene, som er med til at give en højere rangering i de forskellige søgemaskiner. Udover nøgleordene er det også vigtigt, at man holder sine tekster relevante i forhold til hjemmesidens formål. Hvis man laver et opslag der ingen relevans har til resten af hjemmesiden kan det ofte være svært at få denne side til at rangere specielt højt i søgemaskinerne.

Sidst men ikke mindst, er det også en god ide at have billeder med i sin tekst, som virker relevante til teksten.

Hvad gør en tekst dårlig?

Der er flere forskellige ting, der kan gøre en tekst dårlig. Først og fremmest vil stavefejl og grammatiske fejl naturligvis være negativt. Sådanne fejl kan skade ens image, samt rangeringer i søgemaskinerne. De forskellige søgemaskiner har meget avanceret algoritmer, som kan spotte, hvis man har mange fejl i sine tekster. Er dette tilfældet vil søgemaskinerne naturligvis hellere placere en side højt, hvor alt teksten er velskrevet. Derudover viser tekster med fejl også den besøgende, at man enten er sjusket, eller at man ikke har brugt tid på at få skrevet en god tekst, men simpelthen bare hare fyldt noget tekst på hjemmesiden for at gøre det.

Derudover er manglende struktur og overblik på teksten også negativt. Du kender det sikkert selv, hvis du har oplevet at gå ind på en side, hvor der er en enkelt overskrift og så bare tre siders tætskrevet tekst. Gider du så at læse hele den tekst igennem bare for at finde frem til lige præcis den information, du egentligt ledte efter? Svaret er typisk nej. Derfor er det vigtigt at have en god overskrift, samt flere forskellige underoverskrifter, så det er nemt for den besøgende at finde rundt i teksten.

I sidste ende kan en dårlig tekst altså føre til lavere rangeringer, en dårligere konverteringsrate, og altså mistede kunder.

Hvad gør så en tekst god?

Først og fremmest så skal man naturligvis have løst alle de ting, som vi lige beskrev under hvad en dårlig tekst er. Man skal altså have gennemlæst sin tekst og sørge for at der ikke er nogle fejl, og sørge for at få sat struktur på teksten, så den er dejlig nem for den besøgende at læse.

Derudover er en god tekst også baseret på en søgeordsanalyse. Inden du begynder på at skrive din tekst, er det altså en god ide at lave en dybdegående søgeordsanalyse, så du ved hvilke søgeord/nøgleord, du skal have med i din tekst for at havne øverst i de forskellige søgemaskiner. Det er altså de ord eller sætninger, som dine potentielle kunder rent faktisk søger på, når de søger på Google eller en anden søgemaskine.