TEKSTFORFATNING

Lad os skrive de gode tekster ud fra relevante nøgleord!

DERFOR KAN DET BETALE SIG MED GOD TEKST

Google læser efterhånden alt indhold som et menneske og mindre som en maskine. Derfor er det vigtigt at fokusere på brugeroplevelsen og relevansen af det indhold du har på dit website.

Har det for lidt relevans på de anvendte søgeord, klikker brugeren ud igen lynhurtigt, og Google tildeler derfor dit website minuspoint. Det er ikke godt for din placering og dermed dine salg og konverteringer, hvad enten det er som fysisk butik med lokale eller som webshop.

SÅDAN SKRIVER DU DEN GODE WEBTEKST

Vi har lavet en guide til, hvordan du skriver den gode tekst til netop dit erhverv. Det er slet ikke så svært, men kræver blot lidt research, struktur og noget godt indhold, som er let at læse og med fuld relevans for det de besøgende klikker ind for.
Tekstforfatning 1

FÅ EN SKARP PRIS PÅ SKARPE TEKSTER

Vi kan tilbyde nogle skarpe priser på pris pr. ord. Skriv blot og hør, hvad vi kan give dig af godt tilbud på dit tekstarbejde.

GOD TEKST SKABER RESULTATER

Alt udført tekstforfatning fra Heimdall Nordic bliver udført efter alle SEO kunstens regler. Dette bevirker i, at vores tekstforfattere er meget kyndige indenfor både tekstforfatning og SEO. Med denne kombination vil du kunne tilføje tekster på din hjemmeside, som både kunderne og Google vil elske. Kampen på den digitale markedsplads bliver større og større, derfor er det vigtigt, at du som virksomhed har fokus på SEO, hvis du vil have en del af markedet. Er din hjemmeside og tekstforfatning ikke SEO optimeret, vil du altid være et skridt efter de konkurrenter, der har SEO som en integreret del af deres strategi.

Har du verdens bedste produkter, men de sælger ikke, som du mener potentialet er til? Udover at have et godt produkt, er grafiske design og tekstforfatningen i dine produktbeskrivelser af højeste betydning for, om forbrugerne ønsker at købe dit produkt eller ej. Du har ikke mange sekunder til at fange en potentiel kundes opmærksomhed, inden vedkommende klikker videre, hvis det grafiske design og tekstforfatningen ikke lever op til forbrugerens forventninger. Går du derfor på kompromis med beskrivelsen og visualiseringen af dine produkter, så vil resultatet også blive herefter.

KOMMUNIKATION ER LIG MED SALG!

Har du tænkt over, hvordan din hjemmeside skal hjælpe din virksomhed med at kommunikere det, du ønsker at fortælle dine kunder og potentielle kunder? Det er alfa omega, at man som virksomhed gennemtænker sin skriftlige kommunikation på sin hjemmeside.

Som online shop kan du ikke vise den potentielle kunde, hvordan produktet føles og ser ud, som var det i en fysisk butik. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at fange den potentielle kunde med tekstforfatning, der er informativt og har høj relevans. Det skal være nemt for den besøgende at foretage den ønskede handling, hvad enten dette er at kontakte dig for mere eller lægge en vare i kurven.

Vi tilbyder både at SEO optimere dine nuværende tekster eller at skrive helt nye tekster til dine behov og ønsker, selvfølgelig altid efter alle SEO kunstens regler. Måske har du allerede en masse godt indhold på dit site, men mangler at organisere det og opdatere det. Her hjælper vi dig til en skarp pris, som du med ro i maven kan forholde dig til.
Kvalitet eller kvantitet – Vil du have gode kvalitetstekster med meget research, eller skal du blot bruge store mængder? Vi arbejder med fast timepris. Dette kan du forvente – Kvantitet ca. 1.500 – 1.700 ord./timen – Research og dybdegående tekster 500-1000 ord i timen, afhængigt af emnet.

Få et tilbud på Tekst i dag!

Tekst

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser