Vi kan hjælpe dig med at konvertere på Facebook & Google!

Vi kan varetage og rådgive dig mht. Facebook Ads og Google Ads. Vores spidskompetencer består i at skabe indhold til Facebook, der fanger og er anderledes, hvor især videomateriale konverterer og er den fortrukne annoncetype på Facebook. Mange forstår ikke helt, hvordan de skal bære sig ad på Facebook for at få mest muligt ud af budgettet og her går vi ind og gør en forskel for dig og din forretning. 

Med Google Ads rådgiver vi dig til de bedste resultater og fremgangsmåder for din forretning og her er vi især skarpe til at analysere dit behov ift. kampagnetyper i samspil med din hjemmeside. Folk lander på dit website, hvorfor det også gerne skulle være opsat til at konvertere bedst muligt med så kort vej til køb for kunden som muligt. Dette hjælper vi dig også med.

Ads 1

Google Ads

Skal jeg køre manuel kampagne eller shopping? Hvilket budget skal jeg bruge? Hvordan optimerer jeg mit feed? Vi kan hjælpe dig igang med Google Ads!​
Ads 2

Facebook Ads

Hvordan skal mit indhold være? Hvordan skalerer jeg mine annoncer? Hvor tit skal jeg pille ved annoncerne? Vi sidder klar til at hælpe dig med annonceringen!

Online annoncering er markedsføring, som foregår online gennem digitale medier som f.eks. Google, Facebook og Instagram. Derudover kan det også være aktiviteter som SEO og konverteringsoptimering, hvor man optimerer dele af sin online tilstedeværelse med det formål at skabe en højere omsætning. Online annoncering giver et væld af muligheder, som slet ikke var muligt med gammeldags markedsføring. Før online markedsføring var virksomheder nødt til at investere store beløb i at skabe en markedsføringskampagne, fremvise den for markedet og først når kampagnen var færdig, kunne de gå igennem resultaterne af denne kampagne. Med online markedsføring kan man kontinuerligt have kampagner kørende og konstant overvåge hvordan de performer. og Man ved altså hurtigt, om man skal slukke for dem eller skrue op for deres budget. Dette har også medført, at der den dag i dag er et kæmpe udvalg af forskellige former for online markedsføring og i denne artikel vil vi gå i dybden med de forskellige typer af online annoncering, der findes.

De 6 bedste typer online annoncering

Online markedsføring har udviklet sig enormt meget siden dengang, hvor den eneste måde man kunne markedsføre sig på online, var gennem et statisk billede på en hjemmeside. I dag er der en bred og lang liste af forskellige online markedsføringsredskaber, man kan benytte sig af. Her er de 6 bedste, og mest brugte, typer af online annoncering:

 1. Display Annoncer

Display Annoncer er den originale form for online annoncering. Display Annoncer er visuelle reklamer, der dukker op på tredjepartshjemmesider og det er som regel på hjemmesider, der er relevante i forhold til dit indhold. Display annoncer har dog udviklet og udvidet sig enormt meget og i dag findes display reklamer i mange forskellige formater, f.eks.:

 • Statiske billeder: Det er den helt simple online reklame, hvor det er et banner eller firkantet billede med lidt tekst under eller hen over reklamen.
 • Tekst: Dette er tekstreklamer, som er håndteret af algoritmer for at gøre tekstreklamerne så relevante som overhovedet muligt.
 • Flydende bannere: Disse kan dukke op uanset, om du er på nettet eller ej. De kan flytte sig rundt omkring på skærmen ovenpå hjemmesidens indhold.

Display Annoncer er typisk nogen af de billigste. Hvis du kontakter tredjepartssiderne direkte, vil deres rater variere fra side til side. Nogle tredjepartssider som Google Display Network tillader, at man kan målrette kampagnerne efter demografik, geografi, adfærd, og mere. Ved at skabe en bestemt målgruppe, kan det hjælpe dig med at nå det publikum, som har størst sandsynlighed for at købe noget, af det du sælger.

 • Social Media Annoncer

Sociale Medier er den mest populære online markedsføring, da det både er ekstremt billigt og effektivt. Lidt ligesom med Display Ads kan annoncer på sociale medier være alt fra et simpelt banner, til et billede eller en video. Det der gør annoncer på sociale medier ekstremt populære er, at man kan målrette sin kampagner til ens helt præcise målgruppe. Specielt med Facebook Ads kan man lave enormt præcis markedsføring, hvor man målretter kampagnen helt ned til alder, region, interesser, uddannelse, indkomstniveau, osv.

Overordnet set er der to forskellige slags Social Media annoncekategorier:

 • Organisk: Disse skaber loyalitet og giver dig feedback fra dine kunder eller potentielle kunder.
 • Betalt: Her kan man betale social media-platformen for at sende ens kampagne ud foran så mange mennesker, som man ønsker gennem Ads.
 • Søgemaskine Markedsføring

Den mest pålidelige form for online annoncering er markedsføring på de forskellige søgemaskiner. Søgemaskine-markedsføring virker baseret på nøgleord. Du og andre virksomheder byder på et udvalg af de uendeligt mange forskellige nøgleord, der eksisterer gennem søgemaskiner med det mål, at blive et af de resultater der dukker op øverst på søgemaskiners resultatside. Alt markedsføring, der finder sted på sådanne søgemaskiner, er tekstbaseret og den der byder højest og er mest relevant, dukker altså op øverst iblandt f.eks. Googles eller Bings resultater. Her er Google Ads den mest anvendte type af Ads i Danmark, da Google er den mest anvendte søgemaskine i Danmark. Sådanne betalte annoncer kan enten være PPC (Pay Per Click) eller CPM (Cost per Thousand).

PPC:

 • Du byder på nøgleord og dine valgte sider dukker op i toppen af søgeresultaterne baseret på dine bud.
 • En fordel ved denne type markedsføring er, at du kun skal betale, når en person trykker på din reklame.
 • Det er en markedsføringstype, der er meget nemt at overvåge.

CPM:

 • Du betaler et sat beløb per 1000 visninger.
 • En fordel er, at det er meget nemt at lave et budget og du er garanteret et antal visninger.
 • En ulempe er, at du kan risikere en høj konverteringspris. Hvis der ikke er nogen der klikker på din reklame, har du betalt for visninger, der ikke bunder ud i noget.

Du kan også bruge søgemaskiner til at markedsføre din virksomhed på en gratis måde. Det gør du ved at optimere din hjemmeside for specifikke nøgle ord (Det vi kender som SEO). Søgemaskiner som f.eks. Google rangerer resultater i deres søgemaskiner baseret på relevans og kvalitet, så ved at optimere din hjemmeside kan du altså få visninger og besøgende uden at skulle betale for det.

Den mest brugte platform for søgemaskine annoncer er Googles AdWords. Med Google AdWords kan du lave super målrettede kampagner på specifikke nøgleord. En anden platform kan være Bing. En fordel ved Bing er, at der er væsentligt mindre konkurrence på Bings platform end Googles ”AdWords”.

 • Remarketing

En af de bedste måder at lave markedsføring på er at målrette den til personer, der allerede kender dit produkt. Det er lige præcis det, du kan gøre med remarketing.

Når nogen besøger din side, placerer din hjemmeside en cookie på deres IP-adresse, så internettet ved, at de har besøgt din hjemmeside. Gennem denne cookie kan du lave ”remarketing”, som altså betyder, at du kan sørge for, at reklamer dukker op igen og igen på de hjemmesider, dine besøgende besøger efter at have besøgt din hjemmeside. Denne form for markedsføring er billig, målrettet, og hvis gjort korrekt, endnu mere effektivt end PPC. Grunden til at denne form for markedsføring er så effektiv skyldes, at dine reklamer så vil blive vist til personer, der allerede ved hvem du er og som har været inde på din hjemmeside og overvejet om de skulle købe noget.

Både Facebook Ads og Google Ads har en remarketing platform, som du kan bruge til dette formål.

 • Videoannoncer

YouTube Annoncer er den mest populære og velkendte form for video annoncer, men der er mange forskellige former for format-, type- og indholdsmuligheder, når det kommer til video annoncer.

Du kan lave videoer, der er informerede, ”how-to” videoer, eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige. Videoannoncer er ideelle til story-telling, branding, og til at skabe et tættere forhold til dine potentielle kunder. Det er også en oplagt mulighed for at give en visuel visning af dit produkt eller service på en måde, som virker mere naturlig end en typisk reklame.

Uanset hvordan du vælger at gøre brug af videoannoncer, er det uden tvivl et redskab, som du bør gøre brug af. Videoannoncer stiger markant i popularitet og befolkningen elsker at danne et tættere forhold til dem, der står bag en virksomhed.

Når du har skabt en video, kan du blandt andet slå den op på:

 • YouTube/Google
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Vimeo
 • LinkedIn
 • Og mange andre steder…
 • E-mail Marketing

Sidst men ikke mindst er der E-mail marketing, som også er en meget vigtig form for markedsføring. Den primære fordel ved e-mail markedsføring er at det er billigt, hurtigt og enormt effektivt.

Det svære er at opbygge en e-mail liste, men langsomt som du får opbygget denne liste, er den et godt redskab til at skabe flere loyale kunder og mere omsætning. Forskellige måder at opbygge en e-mail liste er gennem de e-mails du får fra salg, at lave et gratis produkt du giver væk imod at få kundens e-mail, en e-mail nyhedsbrev tilmeldingsformular på din hjemmeside, osv. Efter dette kan du sende e-mail markedsføringskampagner, eller indhold som du har lagt op på din blog, til de e-mails, du har indsamlet. Når det kommer til e-mail marketing er det vigtigt, at du ikke sender for mange e-mails, da det ellers bare kan virke som spam og være direkte irriterende for kunden. Derudover skal dine e-mails være korte, sjove/søde og gå direkte til pointen, da du ikke skal forvente, at kunden rent faktisk vil bruge tid på at læse din e-mail.

Som sagt er e-mail markedsføring en enormt god og effektiv måde at opbygge kunde loyalitet og øget omsætning. Hvis du bruger en god e-mail kampagneplatform, er det også nemt at lave gode og flotte e-mails, samt at følge med i hvordan disse e-mails performer. Du kan blandt andet se, hvor mange der åbner dine e-mails, om de trykker på et link i din e-mail, osv. Eksempler på gode e-mail kampagne platforme er:

 • MailChimp
 • GetResponse
 • AWeber

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser