GREATWINE

WEBSHOP

GREATWINE.DK

Greatwine er en dansk familieejet virksomhed, som er startet med en passion for at tilbyde det bedste vin til danskerne. Greatwine havde en webshop i vækst, men ønskede et nyt optimeret design, som kunne forbedre kunderejsen og antallet af konverteringer. Vi har over en længere periode hjulpet Greatwine med annoncering og tog imod opgaven med åbne arme og store ambitioner.

Greatwine Case 1 Greatwine Case 2
Greatwine Case 3 Greatwine Case 4

Produktside

OPTIMERET TIL SALG

En effektiv produktside er altafgørende for en webshops succes. Derfor har vi i denne case sat alt fokus på at skabe en produktside, som er informativ og overskuelig at navigere i. 

Der er sat særlig fokus på at fremhæve de informationer, om den enkelte vin, som er vigtigst for kunden. Produktsiden er fyldt med trustfactors og essentielle elementer, som er med til at styrke kunderejsen. 

Greatwine’s nye produktside giver deres kunder et hurtigt og godt overblik over produktet, leveringen, prissætningen og købsprocessen. 

Kategoriside

Enkelt & informativt

Hver eneste af Greatwine’s kategorisider har fået en ordenlig overhaling, i et stilet design, der afspejler lig i Greatwine’s historie og værdier. 

Det er essentielt, at kunderne ved præcis hvad Greatwine tilbyder og hvad de kan købe. Med det nye design er der ingen tvivl om, at Greatwine sælger vin. Kunden bliver taget i hånden gennem hele kunderejsen, hvor det er nemt og overskueligt, at filtrere blandt druer, regioner og priser.

Greatwine Case 5 Greatwine Case 6
Greatwine Case 7

Responsiv

På alle enheder

Greatwie har fået en webshop, som er responsiv på samtlige enheder med en visual elegance, der overgår de fleste.

Langt over halvdelen af online salg sker på mobilen og det er ingen undtagelse, når der skal handles vin. På Greatwine.dk kan deres kunder navigere og handle lige så nemt på deres smartphone eller tablet, som de kan på computeren.

Skal din hjemmeside være præcis som du drømmer om?

Jeg tager dine visioner og gør dem til virkelighed. Min fornemmeste opgave er at sørge for din hjemmeside bliver lige som du gør og drømmer om. Så hvad venter du på? Lad os kreere noget fedt sammen!

Hjemmeside

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser