Kategori Hvad er SEO

Hvad er SEO?

Hvad er SEO? Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at øge kvaliteten og mængden af ​​webstedstrafik ved at øge synligheden af ​​et websted eller en webside for brugere af en websøgemaskine.

Vedligehold din SEO

Det er vigtigt, at du følger med i din sides helbred og performance og dermed har fokus på at vedligeholde din seo. SEO er et løbende arbejde at holde up-to-date. Derfor er det vigtigt, at du analyserer din side med nøgleord og indholdet for din on-page SEO.

Teknisk SEO

Hav også styr på den tekniske SEO. Kan du ikke selv varetage denne, anbefales det at hyre professionelle, fordi det er noget, der bare skal være i orden, hvorfor det kan være godt givet ud at få andre til at fikse det. Alt såsom omdirigeringer, broken links, dubletter i urls og lignende fejl rammer dig hårdt på Google, når din side crawles, hvis dette ikke er bragt i ordren med tiden. Gerne hurtigst muligt.

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering - Hvad er SEO

Hvad er SEO? Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at øge kvaliteten og mængden af ​​webstedstrafik ved at øge synligheden af ​​et websted eller en webside for brugere af en websøgemaskine. SEO henviser til forbedring af ubetalte resultater (kendt som “naturlige”…