Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering - Hvad er SEO

Hvad er SEO? Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at øge kvaliteten og mængden af ​​webstedstrafik ved at øge synligheden af ​​et websted eller en webside for brugere af en websøgemaskine.

SEO henviser til forbedring af ubetalte resultater (kendt som “naturlige” eller “organiske” resultater) og udelukker direkte trafik / besøgende og køb af betalt placering. SEO vedrører primært søgemaskiner.

SEO kan målrette mod forskellige slags søgninger, herunder billedsøgning, videosøgning, akademisk søgning, nyhedssøgning og branche-specifikke lodrette søgemaskiner.

Optimering af et websted kan involvere redigering af dets indhold, tilføjelse af indhold, ændring af HTML og tilknyttet kodning for både at øge dets relevans for specifikke nøgleord og fjerne hindringer for søgemaskinens indekseringsaktiviteter. At promovere et websted for at øge antallet af backlinks eller indgående links er en anden SEO-taktik. I maj 2015 var mobilsøgningen overgået desktop-søgning.

Som en internetmarkedsføringsstrategi overvejer SEO, hvordan søgemaskiner fungerer, de computerprogrammerede algoritmer, der dikterer søgemaskinens adfærd, hvad folk søger efter, de faktiske søgeudtryk eller nøgleord, der er indtastet i søgemaskiner, og hvilke søgemaskiner der foretrækkes af deres målgruppe. SEO udføres, fordi et websted modtager flere besøgende fra en søgemaskine, jo højere webstedet rangerer på søgemaskinens resultatside (SERP). Disse besøgende kan derefter konverteres til kunder.

SEO adskiller sig fra lokal søgemaskineoptimering, idet sidstnævnte er fokuseret på at optimere en virksomheds online tilstedeværelse, så dens websider vises af søgemaskiner, når en bruger går ind i en lokal søgning efter sine produkter eller tjenester. Førstnævnte er i stedet mere fokuseret på nationale eller internationale søgninger.

Hvad er SEO?
En kort gennemgang om hvad er SEO? Og hvorfor du skal blive skarp til søgemaskineoptimering!

Top-3 tips – Få dit websted til at blive vist på Google

Fantastisk indhold opfordrer folk til at linke til dine sider og viser, at Google dine sider er interessante og autoritative. Dette fører til succes i søgemaskinerne, fordi Google ønsker at vise interessante og autoritative sider i sine søgeresultater. Det er så enkelt!

Hvordan rangerer Google sider?

Google promoverer autoritetssider til toppen af ​​sin placering, så det er dit job at oprette sider, der bliver autoritetssider. Dette involverer skrivning af indhold, som folk synes er nyttigt, fordi nyttigt indhold deles i blogs, twitter-feeds osv., Og over tid henter Google disse autoritetssignaler. Denne dydige cirkel skaber stærke og bæredygtige Google-placeringer.

Søgemaskineoptimering eller SEO er den enkle aktivitet for at sikre, at et websted kan findes i søgemaskiner for ord og sætninger, der er relevante for, hvad webstedet tilbyder. I mange henseender er det simpelthen kvalitetskontrol for websteder. Når det er sagt, hvis der nogensinde var en branche, der var lidt forstået af udenforstående, er det SEO.

Hvordan får jeg links?

Links er vigtige, men forveksle ikke kvalitet med mængde og tænk ikke på links isoleret fra dit indhold. Det er vigtigt at forstå, at det at have stort indhold massivt øger dine chancer for at sikre naturlige links fra relevante sider af kvalitet. Disse links hjælper dig mest.

Skåret ud i pap – hvis du har noget værd at linke til, kan du sikre dig links, der er værd at have. Stærke sider linker ikke til indhold af dårlig kvalitet, hvorfor skulle de det?

Resumé på top-3 listen

Lav dit hjemmearbejde, og forstå, hvilken slags indhold dine potentielle kunder leder efter. Opret et fantastisk site, opret indhold, som folk har brug for, og gør det let for dem at dele det. Gør dette, så vil du begynde at se trafikken på dit websted stige.

Historien om SEO

Webmastere og indholdsudbydere begyndte at optimere websteder til søgemaskiner i midten af ​​1990’erne, da de første søgemaskiner katalogiserede det tidlige web. Til at begynde med behøvede alle webmastere kun at indsende adressen på en side eller URL til de forskellige motorer, der ville sende en “edderkop” for at “gennemgå” den side, udtrække links til andre sider fra den og returnere oplysninger, der findes på siden skal indekseres. Processen involverer en “søgemaskine spider”, der downloader en side og gemmer den på søgemaskinens egen server. Et andet program, kendt som en indekser, udtrækker oplysninger om siden, f.eks. De ord, den indeholder, hvor de er placeret, og enhver vægt for specifikke ord, samt alle links, som siden indeholder. Alle disse oplysninger placeres derefter i en planlægning til gennemgang på et senere tidspunkt.

Webstedsejere anerkendte værdien af ​​en høj placering og synlighed i resultaterne af søgemaskinerne og skabte en mulighed for både white hat og black hat SEO-udøvere.