SEO

Søgemaskineoptimering efter Googles retningslinjer

SEO ARBEJDE UDEN BINDING

Vi nyder at tilpasse vores strategier efter at kunne tilbyde alle klienter de bedste løsninger til rådighed i branchen. Følgende priser er vejledende. Vi skal nok sørge for at give dig et fornuftigt tilbud på lige præcis det, du har behov for – UDEN BINDING! Mange går glip af de store fordele ved at anvende søgemaskineoptimering og dem der bruger det, får ofte ikke det fulde udbytte ud af det, hvilket er en skam.

Mange selvstændige går glip af gratis kunder

Især blandt selvstændige, hvor tiden er et problem, oplever vi igen og igen, hvordan mange små virksomheder med fantastiske koncepter går glip af en masse gratis trafik. Er du selvstændig med en håndværkervirksomhed, frisørsalon, restaurant eller andet og har du problemer med at blive fundet lokalt? Her kan vi hjælpe dig, så dine lokale gæster ved, hvem du er og kommer forbi netop dig fremfor konkurrenten.

SEO er en billig investering og fremtidssikring

Søgemaskineoptimering er en billig investering på sigt og det vil med garanti øge både trafik og omsætning. Det kræver dog vedligeholdelse og har du ikke selv tid til at gøre dette, er pengene godt givet ud på at hyre kompetent hjælp og her kan vi hjælpe dig.

GRATIS SEO ANALYSE

Få en gratis analyse af din hjemmesides SEO helbred. Det koster ikke noget at spørge og rapporten vil under alle omstændigheder være utrolig brugbar for dig.
SEO Analyse
SEO 1

BASIC

3.500 Kr.
SEO 2

ADVANCED

6.000 Kr.
SEO 3

PRO

8.000 - 10.000 Kr.

FÅ EN SUND LINKPROFIL – UDNYT NU MULIGHEDEN!

Vi hjælper dig med at få styr på din interne linkstruktur med korrekt opsætning. Vi sørger for at få styr på dine 404 sider, redirects og orphan pages. Vi kan også hjælpe dig med at lave et sitemap, så hele din side har en struktur der giver mening for både Google men også dine brugere der skal interagere med din hjemmeside. Har du brug for hjælp?

PROBLEMER MED AT BLIVE FUNDET LOKALT?

Har du problemer med at få flere folk i omegn ind i din butik? Vil du bare gerne øge din omsætning lokalt som mindre virksomhed? Er du usikker på om kunderne overhovedet finder dig, og ønsker at handle lokalt?

SIMPELT & EFFEKTIVT SAMARBEJDE

Vi arbejder altid i en gennemsigtig proces så du, som kunde hos os, har det fulde overblik over, hvad du får leveret og til hvilken pris. For at få de bedste resultater, er vi altid i diaolog om processen og resultaterne der skabes. På denne måde mener vi hos Heimdall Nordic, at vi sammen skaber de bedste forudsætninger, for et succesfuldt samarbejde. Vi har en overbevisning om, at vores kunders succes er vores succes.

VI SØRGER FOR DU RAMMER TOPPEN AF GOOGLE PÅ DINE SØGEORD

Har du et søgeord du altid har drømt om at ranke på? Det kan være et søgeord der er vigtigt og direkte linket til din virksomhed men det kan også være et søgeord der kan drive en masse interessant trafik ind på din side. Om det er af den ene eller den anden grund, så er vi altid klar på en udfordring.

Når man snakker om søgeord og organisk trafik på siden kan man ikke undgå at snakke analyse og data. I hvert fald ikke i et samarbejde med os. Derfor har vi adgang til kæmpe databaser og søgeordsværktøjer der hjælper os med at analysere hele markedet for data som kan bidrage en højere position på Google.

Vores mål er at skabe succes for din forretning – det er jo også vores succes!

SEO 4

Målopsætning

Vi opsætter sammen nogle mål, så vi fra start har en klar retning vi skal hen imod. Der vil blive opsat nogle delmål som skal give os en indikation på om vi går i den rigtige retning. Det kan f.eks. være et delmål for specifikke søgeords rangering, afvisningsprocent eller konverteringsraten.

SEO 5

Analyse af nuværende data

De nuværende data skal analyseres og der skal foretages en grundig gennemgang af de udvalgte søgeord. På den måde kan vi kortlægge den korrekte vej mod at få jer til tops på Google. Som en bonus af analysen vil vi kunne finde lavthængende frugter som er nemme at rangere på.

SEO 6

Optimering af content

En vigtig faktor for SEO og hele brugeroplevelsen på hjemmesiden er brugervenligheden. Derfor går vi ind og optimere på indholdet, så det svarer til den søgeintention brugeren har. På den måde sikre vi også at brugere ikke klikker sig forgæves ind på jeres hjemmeside.

SEO 7

Fokus på sidestrukturen

For at Google skal kunne indeksere siderne og brugerne skal kunne navigere rundt er det vigtigt at have en god sidestruktur. Vi arbejder med alt fra intern linkstruktur til sitemaps og menuen. Når der er styr på den del af arbejdet er vi allerede et godt stykke af vejen mod top placering!

SEO 8

Linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig del af arbejdet. Det er ligesom en bog der skal have anmeldelser. Jo flere der anbefaler den, des mere får man lyst til at læse den. Fordi så må den jo være god, ik? Vi har en stor database af kvalitets .dk links som kan give din side det nødvendige boost.

SEO 9

Evaluering & optimering

Vi kigger på hvor tallene bevæger sig hen. Selvom SEO kræver tålmodighed og 6-12 måneders ventetid før man kan se endelige resultater, så kan man godt se hen ad vejen om man er på rette spor. Derfor er det vigtigt for os at holde øje med hvor vi er på vej hen. Det er både til din og vores fordel!

FÅR DU HOVEDPINE VED TANKEN OM SEO?

Så lad mig hjælpe dig! Jeg skal nok sørge for at du kommer til at elske SEO – om jeg så blot skal guide dig eller du bare skal læne dig tilbage og lade mig gøre alt benarbejdet. Udfyld formularen herunder og så kontakter jeg dig.

SEO

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser