Cases

Her finder du en oversigt over de cases af virksomheder, som vi har hjulpet trykt og sikkert på vej.
Nedenfor ses bl.a. de hjemmesider, som har fået en god overgang og har fået meget mere content og et bedre visuelt udtryk. Hjemmesiderne er naturligvis også tilpasset til hver enkelte samarbejdspartner.

Vi arbejder altid for at imødekomme vores kunders ønsker og søger derigennem perfektion, så begge parter er tilfredse med det leverede produkt. Her når vi kun vores fælles mål gennem en god og gensidig kommunikation, da det er det, som er afgørende for, at hjemmesiden bliver som vores kunder ønsker. Dette gør, at alle vores cases har været en succes og vi er først færdige, når begge parter er tilfredse.

Vi har arbejdet med opbygning og redigering af hjemmesider siden 2014, hvilket har givet os en række kompetencer til, hvordan en side skal se ud, så både vores kunder bliver glade for deres leverede produkt, men også deres kunder får den gode oplevelse, når de lander på siden.

Mange forskellige Cases

Vores cases findes i mange forskellige kategorier, herunder optimeringer på deres allerede eksisterende side og på helt nye hjemmesider, som vi opbygger i samarbejde med vores kunder. Vi oplever, at det samtidig resulterer i det bedste resultat med en tæt kontakt. Derved laves der løbende opdateringer på, hvor langt vi er med den opgave, I har givet os og hvornår vi forventer at være færdige. Hertil kontakter vi vores kunder, hvis der er alternative ideer til de tanker og ønsker, som der måtte være til projektet.