VORES CASES

Heimdall Nordic Cases

Her får du et overblik over et udvalg af de cases, som vi har arbejdet med gennem tiden. Hos Heimdall Nordic gør vi en dyd ud af at levere lige præcis hvad vores kunder ønsker. Som nørder indenfor faget levere vi de bedste resultater indenfor hjemmesider, webshops, rådgivning, marketing, annoncering og SEO.

Prøv vores før/efter slider og lad resultaterne tale for sig selv.

GREATWINE

Greatwine er en dansk familieejet virksomhed, som er startet med en passion for at tilbyde det bedste vin til danskerne. Greatwine havde en webshop i vækst, men ønskede et nyt optimeret design. Vi har over en længere periode hjulpet Greatwine med annoncering og tog imod opgaven med åbne arme.

Cases 1 Cases 2

LIEBHAVEN

Liebhaven ejes og drives af dygtige og engageret anlægsgartnere, som havde behov for en hjemmeside, der afspejler deres fag. Liebhaven fik et helt nyt design med fokus på deres projekter og resultater.

Cases 3 Cases 4

Desire Skincare

Desire Skincare er en innovativ skønhedsklinik med butik i det indre København. Desire Skincare havde brug for en hjemmeside der afspejler deres klinik bedre og hvor man nemt kan se deres ydelser. Hos Heimdall Nordic designede og byggede vi præcis dette.

Cases 5 Cases 6

MIKMA

MIKMA er en grøn forretning i det Nordjyske, som sælger solceller på det danske marked. MIKMA havde brug for en mindre grafisk overhaling for at gøre det nemmere, for deres besøgende at navigere rundt.

Cases 7 Cases 8

A.F Nyhuus

A.F Nyhuus A/S har mere end 60 års erfaring indenfor køb, salg, pakning og
distribuering af kartofler og løg. Deres hjemmeside var outdated i forhold til tidens tand og havde brug for et stort redesign. Vi designede en hjemmeside der afspejler virksomhedens værdier og historik.

Cases 9 Cases 10

Google anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser

Facebook anmeldelser

5.0
5/5

Baseret på 6+ anmeldelser